Star wars vs Harry Potter? Indoklást
,,Mindkettőt imádom, nem tudok választani:p Ha csak a hp filmet nézzük és csak a 4-5-6-ot, akkor nincs kérdés, star wars. De ha a könyvet is belevesszük, meg az egész világot, koncepciót, stb-t, akkor nem tudok dönteni."
Ez, hogy ha a könyvet is belevesszük, meg az egész VILÁGOT, akkor bizonytalanodsz el? Elég érdekes, mert a Star Wars-nak több ezer éven átterjedő világa van, igényesen megírva, vagy játékban bemutatva. Szerintem pont ez dönti el a Star Wars javára, a filmeken kívül is nagyon sok tartalom van benne, ráadásul egyes részei sokkal jobbak mint a filmek (pl az egész old republic széria, bár már nem kánon).
Nem az a fajta vagyok, aki értelem nélkül anyázik mindenkinek :D
Egyébként meg, mindenki azt fogja mondani, amiről többet tud, szerintem ez egyértelmű, nekem a Star Wars hangulata jobban átjön, másnak nem, és . Amúgy, vajon világszinten melyiket szerethetik többen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!