Mit gondoltok a Vámpírnaplók 8. évadáról?
Tetszik nektek ez a Sybil karaktere? Sokan utálják,bár ez érthető,mivel szétakarja szakítani a kapcsolatokat és szerelmeket,de nekem alapjáraton tetszik ez a szirén karakter,végre van benne valami változatosság nem csak vámpírok. Bonnie-t sajnálom most nagyon,remélem valahogy visszaszerzi a varázserejét,mert így olyan esetlen szegényke.
Úgy láttam a következő rész bemutatójából,hogy jön egy másik szirén aki Sybilnek a testvére(bár lehet nem jól hallottam) :)
huhh..én ezt a Sybilt utálom..XD
mondjuk én nagyon Delena fan vagyok,plusz a kedvenc karakterem Damon...szoval ertheto miért...:D
Amugy Damon és Enzo nagyon jol jatszak ezt a "gonosz" karaktert...:D szegeny Bonnie..:( foleg most,hogy Enzo is kikapcsolta..:(
Steroline-nak orulok,mert végre boldogok.:) bár én a Klaus kapcsolatnak jobban orultem volna,de ez sem rossz..:)
Amugy remelem nem az egesz evad errol fog szolni,hogy Damon mikor esz ujra "normalis" (bár amennyire o tud..:DD)
Ha megengeded feltennék én is párkérdést neked:D :
szerinted amugy visszatér Elena ?(mert sok infot olvastam errol hogy de még nem érkezett biztos valasz)
Damon meghal a sorozat végén? (mert ugye a konyvben meghal)
Lesz még valaha Delena?
Most Tyler tenyleg meghalt?
Amugy én most neztem meg az elozetest es én is ugy hallottam,hogy jon a testver..
(helyesirasi hibákért bocsi,gyorsan irtam)
Én eddig imádom
Végre visszakaptuk az igazi, első-második évados TVD-t; az 5.-6.-7. fele nagyon ellaposodott szerintem
Én szeretem Sybilt, mindig is bírtam az ilyen karakatereket, csak szerintem ritka idegesítő feje van szegénynek :D
Először fura volt ez a "pokol" dolog ebben a sorozatban, de így van rá lehetőség, hogy Elena mellett esetleg Katherine is visszatérjen, mivel ő feltehetőleg oda került
Stefan és Caroline esküvőjének nem örülök csak, szerintem furán együtt, meg az is érdekes hogy Caroline anya :/
Damont sokkal jobban kedvelem most, Elena mellett iszonyú nyálas volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!