Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A vámpírnaplókban visszafog...

A vámpírnaplókban visszafog jönni Jeremy?

Figyelt kérdés
Nem értem azt hogy Bonnie küldött neki egy hangüzenetet (Jeremynek) hogy él és azóta még nem is láttuk. Meg még az is hogy a nővére most épp "álomba" van vagy mibe es nem is szóltak Jeremynek, lehet hogy azert mert hogy legyen normalis elete de azert joga van tudni. Na jo igy megfogalmazva az lenne kerdesem hogy Jeremy vissza-e fog jonni Mystic Falls-ba? Es meg az hogy amit Bonnie kuldott neki uzenetet azt megkapta e vagy nem? Kerlek ne irjatok spoilereket csak annyit amennyit kerdeztem. Köszönöm előre is a válaszokat.

2016. nov. 4. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk,de majd kiderül :)
2016. nov. 5. 07:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy visszajön. Hiszen kilépett a sorozatból, mint Nina (Elena). :/
2016. nov. 5. 16:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. De en ugy tudom meg sokan meg is erositettek hogy Elena visszafog jonni a sorozatba a 8. evadba. Mert Ninanak nincsen ideje most a sorozatra de azt ondta hogy szeretne vissza menni de megoldjak ajd valahogy a visszajottet
2016. nov. 5. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
a választ nem tudom, csak annyit tennék hozzá hogy szóltak Jeremynek hogy a testvére álomban van, hisz Jeremy is elbúcsúzott tole a 6. évad végén
2016. nov. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!