Melyik a jobb, és miért?
Második, nem mindenkit ugyanaz a stílus érdekel, sőt egy embert érdekelhet több stílus is! Én pl a Mr Robotot is nézem, és a Teen wolfot is. Igen, a Mr Robot intelligensebb meg a színészek is jobbak, de pont emiatt érzelmileg sokkal megterhelőbbek, nagyobb súlyuk van, viszont valamikor az ember csak ki akar kapcsolódni és nem agyalni, csak szórakozni.
A Teen wolfban benne van az a tipikus amerikai középiskola fíling, kigyúrt fiúkkal és magassarkús lányokkal, sok vicces pillanat van benne, ugyanakkor nem megy át komédiába és a storyline érdekes végig. Az intrója pedig az egyik legjobb amit valaha láttam, bár tudom, hogy ez a többségnek nem annyira fontos. xD
Walking Dead.
A Teen Wolf-ot és a Vámpírnaplókat is azért hagytam abba, mert már nagyon összekuszálták, mindent kevertek mindennel, és végül már élvezhetetlen lett a történet, pedig kezdetben nagyon bírtam ezeket a sorozatokat is.
Teen wolf
De ajánlom a Grimmet az is természetfeletti sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!