Bonnie-t ki irják-irták a sorozatból?
Figyelt kérdés
A Vámpirnaplók 8 évadába meghal Bonnie? mivel Elena visszatér és csak ugy térhet vissza ha Bonnie meghal...:(
én személy szerint nagyon szeretem Bonniet és össze is illenek Enzoval,nem szeretném ha meghalna vagy eltünne az utolsó évadból :((
2016. okt. 30. 10:41
1/5 anonim válasza:
Ugye a 8. évad az utolsó vagyis ez és szerintem az utolsó részben tér vissza Elena. Valoszinu nem ölik meg Bonniet ,hanem majd kitalálnak valamit ,hogy hogyan válasszák szét az életüket.
3/5 anonim válasza:
Igen :D ő a legstrapabíróbb szereplő.
5/5 anonim válasza:
Tuti elválasztják Bonniet Elenától, nem hiszem, hogy Bonniet megölnék ha már így összehozták Enzoval... Ha meg meghal akkor is csak 1 max 2 rész lesz nélküle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!