Ki a kedvenc szerplőtök a Bleach c. animébők és miért?
Az én kedvencem Ulquiorra Schiffer hogy miért, egyszerű mert meglehetősen intelligens, hallgatag típusú ha mond is valamit annak mindig van jelentősége, sose mutat ki érzelmeket az arctekintete mindig ugyanaz amolyan semmilyen.
Zöld szeme van amiből 2 csík megy lefelé az arcán így úgy fest mintha mindig sírna. Nem gonosz mégis kegyetlen tud lenni és hát teljes erejének a ceroja, a fekete cero: Cero Oscuras.És ő a negyedik ASPADA.
Jaj én szinte mindenkit szeretek! ^^
Van ugyan egy-kettő akit nem, de azokat nagyon utálom. xD
Szóval akiket naaaagyon szeretek az a fiúk közül: Sasakibe (xD),Gin, Kira, Hantarou, Shinji, Byakuya, Renji, Kyouraku, Kensei, Shuuhei, Toushiro, Kenpachi, Ikkaku, Yumichika, Urahara, Ukitake, Kaien, Ashido, Yukio, Keigo, Ichigo, Ivan (aki még csak a mangában volt az animében még nem jelent meg), Starrk, Ggio, Ulquiorra, Grimmjow, Szayel
A lányok közül: Yoruichi, Riruka, Lilynette, Tatsuki xD
Gin mert meg tudja hosszabbítani a kardját .. :3 xDD
neem amúgy toshika mert olyan cukorfalat ^^
Urahara egyértelműen. Vicces, szerethető karakter. És mikor valami nagy gáz van, de megjelenik, mindig megnyugszik az ember :D (Legalábbis eddig így volt, 90. Résznél tartok) De ha még mondanom kéne
Renji, Zaraki, Yoruichi, Kon, meg a törpe, (asszem a 10. Osztag kapitánya) akinek nem tudom most a nevét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!