Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenc szerplőtök a...

Ki a kedvenc szerplőtök a Bleach c. animébők és miért?

Figyelt kérdés
Nekem Ichigo, MERT CSAK xD, Kon,mert őt nem lehet nem szertni, és Grimmjow,mert k...szottul helyes ^^ *.*
2010. ápr. 27. 12:27
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
bocs gyors voltam
2010. dec. 10. 20:25
 32/38 A kérdező kommentje:
a lényeget leírtad :)
2010. dec. 10. 20:54
 33/38 anonim ***** válasza:

Az én kedvencem Ulquiorra Schiffer hogy miért, egyszerű mert meglehetősen intelligens, hallgatag típusú ha mond is valamit annak mindig van jelentősége, sose mutat ki érzelmeket az arctekintete mindig ugyanaz amolyan semmilyen.

Zöld szeme van amiből 2 csík megy lefelé az arcán így úgy fest mintha mindig sírna. Nem gonosz mégis kegyetlen tud lenni és hát teljes erejének a ceroja, a fekete cero: Cero Oscuras.És ő a negyedik ASPADA.

2010. dec. 11. 23:30
 34/38 A kérdező kommentje:
Hát Ulquiorra-t én akkor szerettem meg amikor a végét járta és rájött,hogy Orihime miért ragaszkodott annyira a barátaihoz...még meg is könnyeztem a halálát :( :)
2010. dec. 18. 00:07
 35/38 anonim ***** válasza:

Jaj én szinte mindenkit szeretek! ^^

Van ugyan egy-kettő akit nem, de azokat nagyon utálom. xD

Szóval akiket naaaagyon szeretek az a fiúk közül: Sasakibe (xD),Gin, Kira, Hantarou, Shinji, Byakuya, Renji, Kyouraku, Kensei, Shuuhei, Toushiro, Kenpachi, Ikkaku, Yumichika, Urahara, Ukitake, Kaien, Ashido, Yukio, Keigo, Ichigo, Ivan (aki még csak a mangában volt az animében még nem jelent meg), Starrk, Ggio, Ulquiorra, Grimmjow, Szayel

A lányok közül: Yoruichi, Riruka, Lilynette, Tatsuki xD

2012. febr. 25. 03:40
 36/38 anonim ***** válasza:
A bountokon kívül szinte mindenkit bírtam.Az elején még Aizent is.A kedvenceim meg Ulquiorra, Stark, Lilinette, Arahara, Ichigo, Matsumoto, Hitsugaya, és nem tudom miért, de Yukijot is nagyon bírtam.Az abszolút kedvencem pedig Ukitake.Bocs ha a neveket rosszul írtam.
2012. nov. 11. 20:05
 37/38 anonim ***** válasza:

Gin mert meg tudja hosszabbítani a kardját .. :3 xDD

neem amúgy toshika mert olyan cukorfalat ^^

2014. márc. 15. 21:13
 38/38 anonim válasza:

Urahara egyértelműen. Vicces, szerethető karakter. És mikor valami nagy gáz van, de megjelenik, mindig megnyugszik az ember :D (Legalábbis eddig így volt, 90. Résznél tartok) De ha még mondanom kéne

Renji, Zaraki, Yoruichi, Kon, meg a törpe, (asszem a 10. Osztag kapitánya) akinek nem tudom most a nevét

2022. márc. 28. 01:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!