Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenc szerplőtök a...

Ki a kedvenc szerplőtök a Bleach c. animébők és miért?

Figyelt kérdés
Nekem Ichigo, MERT CSAK xD, Kon,mert őt nem lehet nem szertni, és Grimmjow,mert k...szottul helyes ^^ *.*
2010. ápr. 27. 12:27
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
:D :)
2010. okt. 12. 20:30
 22/38 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem is aki nézi az menyen a sufniba XD.
2010. dec. 9. 16:17
 23/38 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a kérdésre nem jött válasz a részedről,ilyen fajta vélemény nyilvánítást nem kértem,legközelebb tartsd magadban az idióta megjegyzéseidet,mert pont leszarom hogy neked nem jönnek be az ilyenfajta animék...-.-"
2010. dec. 9. 20:27
 24/38 anonim ***** válasza:
31%
Kussolj már te kis b*zi!Agyilag kb 10 éves szinten mozogtok h szidjatok itt az animot.Én 21 éves vagyok és mégis nézem és szeretem őket.
2010. dec. 10. 10:11
 25/38 anonim válasza:
szerintem is én is szeretem a Bleach-ot nekem például Grimmjow Jeagerjaques a kedvencem szoval ha nem szeretitek mi a francnak válasszoltok gyökerek.
2010. dec. 10. 15:04
 26/38 anonim ***** válasza:

Bocsi. macumoto-t anime formában dugnád meg? vagy élőben ha tehetnéd?

mert én is megpörgetnék valakit az ágyban aki nem igazi sajnos de hogyha sikerülne 2 dolog kellene óvszer és rengeteg morfium ja meg kötszer :-P. különbem üdvmindenki :)

2010. dec. 10. 15:53
 27/38 anonim ***** válasza:

szenny?-.-

te vagy egy szenny

2010. dec. 10. 17:55
 28/38 A kérdező kommentje:

Na kezdjük nálad:"nekem macumoto a kedvencem mert ugy meg dugnámm" Beszélhetnénk arról,hogy ki a gyerek,mert nemtomhány éves fejjel csak a dugáson jár az eszed és még írni sem tudsz -.-"

Aztán:"én már 14 évesen leszoktam az ilyen szennyekről" Téged meg mi a fenét érdekel,hogy mit néznek mások és mennyi idősen? Engem sem érdekel,hogy mit néztél 14 évesen,vagy hogy mikor SZOKTÁL LE az animékről...Mindenkinek más az izlése,az egy dolog,hogy neked nem tettszik,de attól még a másiknak igenis tettszhet...21 évesen egy kicsit több eszed is lehetne...

2010. dec. 10. 19:44
 29/38 A kérdező kommentje:
WoW o.O moderátorok gyorsak voltak :D
2010. dec. 10. 19:50
 30/38 anonim válasza:
ez egy normális kérdésenk indul ha véleményt akartok mondani akkor mondani akkor keressetek egy ilyen oldalt. (gempachia király)
2010. dec. 10. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!