Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenc szerplőtök a...

Ki a kedvenc szerplőtök a Bleach c. animébők és miért?

Figyelt kérdés
Nekem Ichigo, MERT CSAK xD, Kon,mert őt nem lehet nem szertni, és Grimmjow,mert k...szottul helyes ^^ *.*
2010. ápr. 27. 12:27
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Muramasa az nem is igazi bleach karakter mert a mangaba nincs is benne, csak filler szereplő
2010. júl. 9. 11:36
 12/38 A kérdező kommentje:
Attól még szerepel a Bleach-ben és lehet kedvenc. A kérdés pedig hogy az ANIMÉBŐL ki a kedvenced,a mangáról nincs szó :)
2010. júl. 9. 15:47
 13/38 anonim ***** válasza:

Ha nagyon rangsorolni kéne a kedvenceimet, akkor:

1 Hirako Shinji, Urahara Kisuke

- talán őket bírom a legjobban. Hogy miért? Hmm...mert mindketten sokat hülyéskednek, de nem hülyék

2 Shihouin Yoruichi - mert a legszimpatikusabb női karakter és macskává tud változni:D

3 Ishida Uryuu - mert Ichiék csapatából még ő a legszimpibb, ráadásúl nem halálisten és nyilat használ

2010. júl. 13. 16:06
 14/38 A kérdező kommentje:

Hmm szerintem Ishida nagyon hasonlít Sasukére a Narutóból...

és nem csípem Sasukét ezért Ishidát sem nagyon de ez csak az én véleményem :) köszi a választ :)

2010. júl. 16. 17:03
 15/38 anonim ***** válasza:
Ishida hasonlít Sasukéra? Én se bírom Sasukét, de engem egy percig sem emlékeztetett rá... Na, mindegy. Te nem kedveled, megértem. Izlések és pofonok :)
2010. júl. 19. 11:40
 16/38 anonim válasza:
Lehet, hogy csak azért gondolod hogy hasonlít rá, mert mind a szinkron- mind az eredeti hangja ugyanaz mint Sasukének.
2010. júl. 27. 12:17
 17/38 anonim ***** válasza:

Byakuya és Renji mert k*rva szexik:D

Kenpachi mert egy állat:D

Rukia mert csak:D

2010. júl. 27. 14:57
 18/38 A kérdező kommentje:

Renji tényleg szekszi :P bár Grimmjow-t nem veri meg :D szerintem...

Ishidáról meg annyit hogy a szinkronnal kapcsolatban lehet hogy igazad van...még nem is figyeltem a hasonlóságot xD de most hogy mondod... :)

2010. júl. 27. 22:23
 19/38 anonim ***** válasza:

Kenpachi+Yachiru

Hiyori

Ukitake

Yoruichi

Mayuri Kurotsuchi

Lilinette

2010. aug. 30. 23:14
 20/38 anonim ***** válasza:
Halibel mert isteni teste van <3
2010. okt. 11. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!