Melyik a kedvenc pokemonod?
Figyelt kérdés
Nekem Charizard. Újabban pokemonfüggő vagyok... :P2011. okt. 20. 09:35
1/9 anonim válasza:
Én régen rajongtam érte bár akkor úgy konkrét kedvencem nem volt mindegyiket bírtam.
2/9 anonim válasza:
Bulbasauuur! XD Meg most a legújabb DS játékkal játszok időnként, elég jók vannak benne, pl. blitzle.
3/9 anonim válasza:
Nekem az összes Eevee evolúció(főleg Umbreon),Pidgey,Bulbasaur-Ivysaur meg Goldeen,mert az meg emlékeztet a nemrég elhunyt aranyhalamra,akinek ugyanolyan volt a mintája.
4/9 Suvorov válasza:
én szeretem a összes pokemont de legjobban Pikachu, Clefairy, Jigglypuff, Gengar, Togepi, Marill
5/9 anonim válasza:
Nekem Mew, mert nagyon cuki. ^^ De MewTwo is cuki a maga módján. xD Meg persze Pikachuu! *.*
7/9 anonim válasza:
Gengar és flareon *-* Bár újabban espeont is imááádom *--*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!