Melyik (volt) a kedvenc Pokemonod?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 22:02
1/24 anonim válasza:
fú de rég volt már...már nem is emlékszem szinte melyik volt a kedvencem...szerettem Weezinget, Gloomot, Alakazamot, Arbokot, Geodudet, Hypnot meg Hauntert...így hirtelen ezek ugranak be, de a kedvenc melyik volt...jó kérdés..
2/24 anonim válasza:
azt hiszem úgy hívták jiglipuff, na őt tök bírtam szépen énekelt mindenki elaludt aztán mérgébe mindenkit összefirkált :D
3/24 anonim válasza:
juglipuff, pikatchu, meg az az éneklő tojás, amit Misty hordott mindig az ölében. Charmander, és a nagy vizen úszó hattyűszerű:)
Sajna nem emlékszem a nevükre, rég volt.. :)
5/24 anonim válasza:
Pikachu emlékszem mindig mondtam anyumnak, h nekem kell egy olyan!!!!
6/24 A kérdező kommentje:
Pikachu (van is három :)), Bulbasaur, Squirtle, Togepi, Pichu, Mew, Mimun, Togetic.
2010. ápr. 8. 08:22
7/24 anonim válasza:
Pikachu cuki volt-az a kis sárga,meg a narancssárga változata is aranyos volt
amúgy nem néztem soha
9/24 anonim válasza:
nekem az a nagy teknős :d blastos vagy vmi ilyen neve volt
10/24 anonim válasza:
Charmander volt az abszolút favorit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!