Melyik (volt) a kedvenc Pokemonod?
Az én kedvenceim: Weawile,Arceus és Honchkrow..bár ahogy nézem ti még az első évados kis vackokat mondjátok :P
nézzetek meg sztem pár új részt bár lehet h már öregek vagytok hozzá xD
Haunter
a szellem pokémonokat bírom xD
Én nagyon bírtam Sandsrewh-t mikor ostorral irányították.X3
Aztán ott Beedrill és a tiszta pozitív hasonmása.Hát igen ne bőszítsünk fel egy beedrill-t.Ott van a Kilencfarkú Rókadémonhoz hasonló Ninetails;kecses és veszélyes.Egyszerűen elbűvölő.ott van Oddish azzal a cukkancs mozgásával , na meg persze a tovább fejlődése Bellasoom , mint egy táncos komolyan.growlithe , mint az ember legjobb barátja.Kész leharapni a TE barátod fejét.XD poliwag a kicsi ebihal az édes szemeivel és a kővel való fejlődése Politoed.Rapidash a mesebeli unikornis.X3Dewgong , én szeretem a jég típusú Pokemonokat ezért bekerül Cloyster is.gengar...már a frász kerülget.Kindra,Seadra fejlődése.golden nagyon szép pokemon.Schyther és átalakulása Schysor.Eevee ki nem szereti ő biztos benne a Top10-be.Articuno újból mondom jég pokemon.Dragonite mint valami ölelni való plüss állat.
ezek voltak az 1.évad kedvencei.
Chikorita a legkedvesebb kezdő pokemonom és rákontráz meganium szépségével.Ledyba teljesen úgy néz ki mint egy katicabogár.És itt van Spinorak ő is cuki.flaffy...elolvadok egy vattacukor bárány XD.
Teddiursa... rá nem találok szavakat ; ő is egy plüss utánzat:P Corsola szeretem a víz pokemonokat de kicsit sem virít róla hogy az.Houndour vagány csávokhoz elképzelhető pokemon.De akkor én mér kedvelem???Hát azért mert énilyen vagyok.Asszem a ritka pokemonokat mindenki szereti mint pl. entei , raiku , suicune.
Itt a kövi évad.(ha mindet jól tok)
treecko hát ugyanaz mint houndour-ral.Azért én is lány vagyok szal' ide sorolom beautifly és társait.Ralts->kirlia->majd gardevoir.Emberiek talán ezért is szeretem őket.Whismur mint egy bőgő kisbaba és a hangja egyre csak nő.Azurill és Skitty.Imádom őket.Újfent mondom csaj vagyok ráadásul Skitty hasonlít a nevemre.Kitudja lehet hogy rólam nevezték el.XDMedicham HÁT...őt nem tom megmagyarázni.Illiumise olyan mint ledyba, és flygon is.Ó...Mmilotic-t ki ne hagyjam nagyon szép.Na mondjuk ez is lányos mind1.De Tropius és Absol már nem annyira.Snorunt-yonnan pedig tovább frosslass-hez.
ő is benne van a Top10-ben.Clampearl olyan mint Cloyster.csak ő cukibb.
itt van egy újabb évad (halelujah)
Nagyot ugrunk egyből shinx-hez.Luxio és Luxray is király de hát ő meg aranyos mit csináljak.Combee és Vespiquen lányosak de ugyanakkor fiúknak is ajánlható.Amúgy meg teljesen meglehet szeretni a bogár típust.Cherrim.Kiköpött Sakura , pokemon formában.Aki láttak a pokemon egyik filmjét az elismerheti hogy lucario nagyon király pokemon.És végül zárjuk a sort egy ritka pokemonnal Shaymin-nal.
HÁT ENNYI.
Lehet , hogy kicsit sok de azért hadd ne mondjam , hogy mennyi maradt még ezeken kívül.És ez az idáig megjelent össz. pokemon.Kilehet nézni mindet kicsi képpel és kicsit nagyobb képpel ezen a címen:
Nekem az a föld "típusú", csont fejű dinoszaurusz féle, aki mindig egy csonttal verekedett (a fiatalabbik változata); olyan aranyos volt, mikor egyszer - azt hiszem, talán Pikachu - legyőzte, és kicsit betört a koponyája, és úgy sírt, hogy majd a szívem szakadt meg, olyan aranyos volt. :)
De Charmander is nagy kedvencem volt. :) No meg persze a kacsa, aki mindenki helyett előjött, mikor Misty mást hívott volna. :)
Igen,régebben még sokat folyt erről a szó,hogy kinek mi a kedvence,és a tazókat is gyűjtöttük rendesen.13 évad,vagyis rengeteg pokemonból lehet választani.Az első részből(a kanto-régiós)charizard,scyther és Dragonite a favorit.A narancs ligásban nemigazán volt változás,ugyanazok a karakterek,pokemonok,persze egy kis vérfrissítéssel.Azt hiszem johto jön.Beyleef,Totodile evolúciói,Quilawa,typhlosion.Későbbiekben több is megjelenik,de most nem sorolnám.Jön a hoen régió.Szeretem az efféle "menő" és minden helyzetben hidegvérű pokemonokat,mint Treecto Growyle és az evolúciói.Blaziken sem semmi,és persze mudkippet és corphish-t is birom.Tudom,csupa kezdő pokemon,amiket az abban a régióban élő 10 éves választhat.De ez mit sem számít,mert nekem amugy is ők jönnek be.Hoen után Sinnoh,ahol a kedvencem található.Az everbest,ha mondhatom igy.Garchomp,a legerősebb,akit láttam.Cynthia nevelte,nem csoda,hogy leverte Paul összes pokemonját.Csórikám nem mutatta,szerintem számított rá,hogy földbe döngölik.Jó,lehet hogy a legendás pokemonokhoz nem ér el,mint Dialga vagy Palkia stb..
Amúgy miért kell ezt annyira túlspilázni?Mindig azt mondják,hogy nem látták 100 v több éve,nincs bizonyíték h létezik stb..Persze Ashék mindig találkoznak 1-el XD
Nah.Torterrát bírom,Infermape-et,Staraptor-t,Glaceont,Salamance-t és végülEmpoleon.Ennyi.Gondolom lesz még több évad is.De egyenlőre tényleg ennyi.Kicsit sok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!