Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » TWD. Van rajtam kívül más is,...

TWD. Van rajtam kívül más is, akinek szimpatikus Negan?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik benne, hogy tökös és határozott. Van mersze vezetni és megcsinálni amit meg kell, hogy elérje amit akar.

Van esetleg más valaki is, aki így gondolja? :D

2016. okt. 26. 23:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Woho, azt hittem, mindenki rühelli rajtam kívül. Jómagam nagyon imádom a karakterét - és Jeffrey Dean Morgan, amit művelt.. Azta! Amúgy is nagyon szeretem a fickót, de még ezek után.. Fantasztikusan játszik, az egyik legjobb főgonosz, amit valaha láttam, pokoli magasra tette a mércét.

Tervezem is, hogy ha már amúgy is halloowen, meg minden, beszerzek egy szögesdrótos baseball ütőtm

2016. okt. 30. 13:51
 12/14 anonim ***** válasza:
19%

nekem is bejön :D olyan szexi

egyébként szerintem egyáltalán nem ropi, látszik hogy széles a válla, a fekete bőrdzseki pedig köztudottan vékonyítja az embert:D

itt van róla pár kép

[link]

2016. nov. 4. 08:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Pont ez a baj vele, egy megnyerő stílusú túlságosan is jóképű pszichopata. Teljesen érthető hogy a nézőközönség női fele rá lesz cuppanva a képernyőre miatta, férfiként viszont azt mondhatom az átgondolt jellegű vagány dumája miatt a filmtörténet legszimpatikusabb gonosztevői közé lesz besorolva. Kb mint Javier Bardem a "Nem vénnek való vidék"-ben vagy Tommy Lee Jones az "Úszó Erőd"-ben.
2016. nov. 5. 23:27
 14/14 anonim ***** válasza:
31%

Tény,hogy jóképű és azt is elismerem,hogy elég erős karakter és lehet,hogy kellett ez már a sorozatnak na de ,hogy szimpatikus legyen?? Soha...

Aki kinyírja Glenn-t és még Deryl-t is elviszi magával annak csak a mihamarabbi halálát tudom kívánni.

2016. nov. 6. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!