Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » TWD. Van rajtam kívül más is,...

TWD. Van rajtam kívül más is, akinek szimpatikus Negan?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik benne, hogy tökös és határozott. Van mersze vezetni és megcsinálni amit meg kell, hogy elérje amit akar.

Van esetleg más valaki is, aki így gondolja? :D

2016. okt. 26. 23:21
1 2
 1/14 Dongaben ***** válasza:
Kicsit hasonló, mint a "Trónok harca". Annyi a különbség, hogy ott már előre meg van írva a sorsuk...(Már, ha valaki olvas is.:)) Anno a "TWD"-t nem akartam nézni, mert a Zombis filmekből sok volt! Aztán rájöttem, hogy ez nem arról szól...Durva...hogy mire képes az ember... Ezért jó sorozat ez! És van még ilyen!
2016. okt. 27. 09:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez a válasz most hogy jön Negan-hez? :D
2016. okt. 27. 13:32
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Hidd el szerintem kevesen vannak, akik nem szimpatizálnak vele, én speciel sokkal jobban tolerálom az olyan gonosz karaktereket, akik tényleg gonoszak és akikről elhiszed, hogy azok, és az a szakáll iszonyat király :D
2016. okt. 27. 16:18
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

Első, ha valaki "olvas is", akkor a Walking dead-nek is meg van írva a sorsa, mivel van képregény. S bár sok mindenben különbözik (ahogy a GoT is egyébként) Glenn halálát pl. elég pontosan követték az írók, kifordult szem meg minden.

A kérdésre válaszolva, furcsán szimpatikus nekem is, de mivel a "mieink" ellen van, ezért kicsit inkább kiráz tőle a hideg. Valószínűleg hideg és céltudatos volt az elején is, míg Rick sokszor magát és a tulajdonaikat veszélybe sodorva mentett meg nem feltétlenül erős társait, rengeteg ellenségét úgy győzte le, hogy nekik se maradt sok az életükön kívül, aztán ott voltak a kannibálok, az is elég beteg volt. Volt egy pár rész, ahol nagyon erős és kemény lett, de mostanra inkább "Reek", ha már belekevertük a Trónok harcát. Nagyon nagy nyomás van rajta, és Negan hihetetlenül belelát, pontosan tudta mit kell csinálnia, hogy elérje, amit akar. Amikor vagy Carl kezét vághatta le, vagy megölte volna az összes társát, abba szinte beleőrült, Negan pedig pontosan azt a pillanatot várta.

A Walking Dead egyébként már egy ideje az ember ember elleniségéről szól, hogy még egy ilyen helyzetben is egymás ellen fordulunk a hatalom és tulajdon miatt, a zombik mostanra már csak egy nehezító tényezőként vannak jelen a sorozatban. És ez emberi, véleményem szerint ez történne a valóságban is, vezető egyéniségek a hatalomért versengenének, a gyenge, érzelmes embereket elnyomva, alkalmazkodva az új helyzethez. Negan szerintem még élvezi is a jelenlegi felállást, a világvégét meg ilyeneket. Nagyon érdekes karakter, hideg és határozott, kicsit Carol-ra emlékeztet egyébként.

2016. okt. 27. 16:21
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
Ja, és még annyit hozzátennék, hogy magának a színésznek elég "mocsok" feje van, jóképű a maga módján, de az a szakáll meg mosoly... ezért volt jó Winchester-papa szerepére is az Odaátban, aki nem volt túlságosan mintaapa. :)
2016. okt. 27. 16:22
 6/14 anonim ***** válasza:

1. a walking dead szereplőinek is megvan előre a sorsa, ugyanis az egy képregény alapján megy. csak mondom.

Kérdésre válaszolva, Negan egy szadista állat, a fickót aki játssza nagyon eltalálták, hasonló szerepe votl a Watchamen filmben is, ott is bírtam és itt sincs vele bajom. Kell egy ilyen karakter a filmbe, izgalmat visz bele.

2016. okt. 27. 17:00
 7/14 anonim ***** válasza:

amúgy a színésszel mi a fene történt,hogy ilyen csontváz lett?

mert a másik pszichopata szerepében a watchmen-ben ott talán még ki is volt gyúrva.

egy szerepében sem volt ennyire ropi,meg a képregényben is negan egy nagydarab széles vállú állat.

szerintem ha ide is felkapott volna 10 kiló izmot,azzal még tovább lehetett éreztetni a felsőbbrendűségét.

2016. okt. 27. 21:00
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Biztos van akinek szimpatikus ez a karakter is,viszont nekem minden porcikám azt kívánja,hogy a legnagyobb kínok között d@g@lj@n meg.
2016. okt. 27. 21:43
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Én csak azért nem tudom utálni, mert imádom Jeffrey Dean Morgant. :D
2016. okt. 28. 14:30
 10/14 anonim válasza:
71%
Én szeretem nagy Nagen-t :D jó a stílusa :D kicsit olyan mint a Deadwood-ban Al Swearengen-nek :)
2016. okt. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!