Van itt még rajtam kívül olyan, aki az anime részeket felgyorsítva szokta nézni?
igazából régen sosem néztem így. de mivel már egy jó néhány éve elég kevés időm, és így nincs nagyon kedvem az unalmasabb elhúzott részekre sok időt áldozni, ezért általában már 2szeres, vagy 4szeres sebességen nézem, olvasom a feliratokat, persze leállítom ha mondjuk olyan hosszú a dialógus a képernyőn hogy így nem tudom elolvasni. de hogy már általában így nézem őket. így is ugyanúgy átjön, csak éppen nem annyi időt áldozok rá, hanem feleannyit, vagy kevesebbet
(amúgy ha valakit érdekel a dolog, akkor angol animenéző oldalakon lehet felgyorsítva nézni őket)
csak én vagyok ezzel így? (nekem néha egy kicsit bűntudatom van miatta:,D) vagy ti is szoktátok?
Unalmasabb részeknél én maximum másfélszeresére szoktam gyorsítani, nem érdemes túlzásokba esni. Egyszer (nyelvvizsga előtti nap) lepörgettem a Gakkou gurashi-t 4x-es sebességgel. Na utána csak úgy néztem ki a fejemből :D
Amúgy a Teekyuu-t pont neked találták ki. 2 perc egy rész,de több dolog történik benne, mint egy neverending shounenben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!