Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ecchi animének azt nevezik,...

Ecchi animének azt nevezik, ami direktbe erről szól?

Figyelt kérdés
Tudom mit jelent az ecchi, de pl a Steins Gate nevezhető annak? Vagy azokat hívják ecchi-nek, amik direkt csak a szexiségre mennek rá és a sztori is 100%-ban ezt szolgálja?

2016. okt. 2. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Van ilyen is olyan is.

Valamiben épp hogy megjelenik, másban pedig az orrod alá nyomják minden percben, engem ez zavar, de más pont ezét nézi.

Tudtommal a Steins Gate-ben csak egy pici elem.

2016. okt. 2. 15:15
 2/13 anonim ***** válasza:

Steins;Gate abszolút nem számít ecchinek. Érdemes inkább animés adatbázisoknál nézegetni a műfajokat, mint pl. AA, MAL vagy AniDB. AA-n azért vannak kisebb-nagyobb műfaji tévedések, de még ott sincs ecchiként megjelölve a S;G.

Olyan anime, amiben van ecchi, de nem azon van a hangsúly, természetesen van, pl. a Monogatari Series, itt is azért van meztelenség, fanservice, bugyivillantás, stb., de nem ezeken, hanem a történeten és a karaktereken van a fő hangsúly. Az ecchi része inkább az eladhatóságot és az enyhe elvontságot szolgálja.

2016. okt. 2. 15:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Tehát akkor az ecchi anime az, aminél ezen van a fő hangsúj. A Steins Gate-re meg azt lehet mondani, hogy vannak benne ecchi elemek. Ok.
2016. okt. 2. 16:53
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem azt jelenti, hogy erre épít, de valamilyen szinten megjelenik benne. Némelyikben olyan kevés és annyira nem központi szerepben, hogy nem is értem, miért van az alá a műfaj alá sorolva, míg mások sokkal több és direktebb jelenetekkel sem.

A Steins;Gate-ből pedig még csak ecchi elemekre sem emlékszem.

2016. okt. 2. 17:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Pedig azért volt benne, eleve az is, hogy a főszereplőn kívül majdnem minden karakter lány (még van a kövér hacker, de az övé eléggé mellékszerep). És majdnem mindegyikkel kerül kicsit "intimebb" helyzetbe. Szóval van benne egy kis hárem-ecchi feeling, de ebben az animében egyáltalán nem zavaró, valahogy beleillik a képbe.
2016. okt. 3. 17:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Részeg vagy.
2016. okt. 3. 21:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Mert? Ha nem értesz velem egyet, esetleg lehetnének érveid. Egybként meg több kritikban is beszéltek erről, hogy vannak benne ecchi elemek, szóval nem is csak az én fejemből pattant ki.
2016. okt. 4. 18:07
 8/13 anonim ***** válasza:

Milyen kritikában? Anime addictosokban, ahova a sok nulla önjelölt kritikus felhányja a szarjait, vagy miről van szó? Van talán egy jelenet, ahol Okabe rosszkor nyit be a fürdőszobában, meg szereti Rukako és később Kurisu. Kb. itt meg is áll a dolog. Ez nem hárem meg ecchi elem. Olyan kritikában, amire adni is lehet és nem egy taknyos 14 éves írta 20 befejezett anime után, amiből kettő a Sword Art Online meg a High School DxD, még nyomát sem láttam hasonló hülyeségnek.

Ha van valami véleményed, akkor ne általánosságban írj zagyvaságokat aztán várj konkrétumokról ellenvéleményt, hanem fogalmazd meg te is normálisan, mire gondolsz. Te vagy az, aki úgy döntött, lát benne valamit, én meg olvassak a gondolataidban, hogy mi az, amiről el kell magyarázni, miért hülyeség.

2016. okt. 4. 18:39
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem anime addictson, pontosan nem emlákszem már hol, de youtube-on biztosan, de most nem fogok keresgélni inkább írok pár dolgot (kurv'ra írtam már pár dolgot az előző kommentemben is egyébként).

Ugye randiznia kell a csajjal aki akkor már tényleg csaj. Aztán van egy jelenet amikor a szemüveges lánnyal "verekszik" és valaki látja és azt hiszi szeretkeznek, ha jól emlékszem okabe meg is csókolja, hogy rájátszon a dologra. Plusz ott a 2 dolog amit te írtál, meg a puszta tény, hogy a főszereplő fiatal, vonzó csajokkal van körülvéve. Ennyi. Nem értem mitől vagy így kiakadva, kurv'ra nem támadom ezt az animét, nekem is egyik kedvencem, SEMMI baj nincs ezekkel a dolgokkal, ahogy azt fentebb is írtam. De ha ezek neked nem ecchi elemek, akkor nem tudom mik azok.

2016. okt. 5. 00:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Haver, ha ettől lesz neked valami ecchi meg hárem akkor még csak ecchi-hárem animéket csináltak.
2016. okt. 5. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!