Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ecchi animének azt nevezik,...

Ecchi animének azt nevezik, ami direktbe erről szól?

Figyelt kérdés
Tudom mit jelent az ecchi, de pl a Steins Gate nevezhető annak? Vagy azokat hívják ecchi-nek, amik direkt csak a szexiségre mennek rá és a sztori is 100%-ban ezt szolgálja?

2016. okt. 2. 15:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ecchi\hárem ELEMEK, igen, arra hamar rájöttem, hogy ecchi animének ezt még nem nevezik, ez volt a téma mielőtt veszekedni kezdtünk. Egyébként nem láttam még nagyon sok animét, de így is a legtöbb amit láttam még ennyi ecchi elemet sem tartalmaz, igaz eléggé válogatok.
2016. okt. 5. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezek nem ecch/hárem elemek, hanem műfajfüggetlen klisék, amikből nagyon kevés sorozatban nem jelenik meg semmi. A Neon Genesis Evangelion, ami egy konszenzusos mestermű egy olyan korszakból, amit a legkeményebb sznobok aranykornak tartanak, még több ilyet tartalmaz. Elhiheted, mert én viszont nem keveset láttam.
2016. okt. 5. 14:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Az ecchi szószerint valami olyasmit jelent, hogy buja\enyhén perverz, nem? Szerintem ezek akkor is ecchi elemek. Mert azok. Függetlenül attól, hogy más animék milyenek.

Itt van néhány anime, amiket láttam:

FMAB

Planetes

Baccano!

Ergo Proxy

Monster

Samurai Champloo

Death Note

Ezek egyikében sincs ilyesmi, vagy legfeljebb nagyon minimális. A Steins Gate-ben azért folyamatosan benne van a levegőben, hogy Okarin-t lányok veszik körül.

Vagy ott van a Re Zero, olyan sokkal több ecchizés ott sincs, mint a CG-ben. Pedig arra aztán senki nem mondaná, hogy nincs benne.

2016. okt. 6. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!