Leírnátok azokat a zenéket, filmeket amiket egy mostani kamasznak kellene ismernie, hogy jól elszórakozzon az osztálytársaival!? Légyszi értelmes válaszokat
Én nem rombolnám magam mindazzal amikkel a mai kamaszok teszik, de ha úgy érzed, hogy neked erre mindenképp szükséged van akkor ajánlom figyelmedbe a Való Világot (ne csak a mostanit az eddigi 7 évadot is), az Éjjel Nappal Budapestet, a Középsuli-t, a Mónika Showt, Balázs Showt.
De nem éri meg feláldozni az értelmet a népszerűségért az agysejtpusztító kereskedelmi tv oltárán.
#3-as vagyok, pedig ez a menci, sokat beszélnek ezekről a sorozatokról szünetekben, kár érte.
De a zenéket sem kell túlgondolni egyáltalán, én itt helyben annyit tudok tanácsolni neked, hogy beütöd a legmencibb fesztiválok nevét a keresőbe, és megnézed az előadokat, esetleg youtube toplistákat.
Én ezt helyetted is elvégeztem kis kutatásból -én sem vagyok valamilyen jártas-e téren-, és igazából BÁRMI jöhet ami elég tré, de mégis berobbant a köztudatba egy-két sikerszámmal.
Tessék: Halott Pénz, Punnany Massif, The Biebers, One Direction -ez a Szigetről jött-, de igazából még sorolhatnám
Az Útvesztő
Csillagainkban a hiba
Ha maradnék
Ahol a szivárvány véget ér
Taxi 1-2-3-4
Másnaposok
Bébisintér
Rossz szomszédság 1-2
The first time
Mielőtt megismertelek
Papírvárosok
Szegény embert az amish húzza
Macskám családom és a fiúk
Marley meg én
Adam Sandler filmek nagyon jó vígjátékok, pl:
Kellékfeleség
Nagyfiúk 1-2
Filmek közül én ezeket imádom, de itt van pár sorozat is:
Pretty Little Liars-Hazug csajok társasága
Teen Wolf-Farkasbőrben
Scream Queens-Gyilkos történet
The Vampire Diaries-Vámpírnaplók
Gossip Girl-A Pletykafészek
Ghost Whisperer-Szellemekkel suttogó
The 100
The Originals
Én ezeket nézem:) 13/L
The idiot song
Jaj de jó, jaj de finom
Legjobb zenék↑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!