Hol tudok értelmes lányokkal ismerkedni? (14F)
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan helyeket, ahol tudok ismerkedni értelmes, okos, szép lányokkal :DDD ? Sajnos az iskolámban nem nagyon tudtam megismerni egy lányt se. Nem is voltak nagyon lány barátaim :( . Próbálkoztam, de nem nagyon vettek észre :(. Sok lány olyan bunkó, lenéző, észre se vesznek. Ha tudtok tippeket adni azt nagyon megköszönném :)
Keress itt, a Gyakorikérdéseken.
Épp az imént olvastam egy kérdést, hogy "Valaki spanolni? Megkur az unalom".
Ez társkereső és közösségi oldal mixelve.
Egyébként a válaszra válaszolván keresve nem is érdemes.
14 éves vagy, még normális, hogy nincs. Szerintem csak most próbálsz meg nyitni feléjük.
Ha végképp nem tudsz ellenállni és keresni akarsz, akkor használd a Tinder telefonra letölthető alkalmazást. Nem feltétlen társkereső, széles skálán lehet ismerkedni.
Köszönöm a válaszokat!
5. válaszoló: Interneten annyira nem akarok idegenekkel barátkozni (persze, lehet találni értelmes embereket). Jobban szeretek barátkozni élőben.
6. válaszoló: Kapcsolatot annyira még nem akarok (nem is volt még), csak nő nemű barátot(okat).
Igazából barátságos vagyok, csak a lányok téren tapasztalatlan vagyok.
A Tinderen nem feltétlen csak internetes levelezésre van lehetőség.
Be tudod állítani, hány kilóméteres körzetben mutassa a találatokat. Ha el tudtok beszélgetni akkor még találkozgatni se lehetetlenség.
És lám, szereztél barátot.
Én nem egy embert ismertem meg onnan, legjobb barátomat is onnan ismerem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!