Létezik olyan beszélgetős facebook csoport, ahol értelmes, kulturált emberekkel lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Tehát olyan csoportot keresek ami nem 13 éves cuki cicuskah vagyok jelizz, rácz dzsenifer, lakatos dzsigolo, kolompár a f***agyerek, kittush wok asszt csőh ...stb képződményekkel van tele, hanem értelmes emberi lényekkel.
Csak a példa kedvéért,hogy lássátok miről beszélek:
A legtöbb csoport tagjainak háromnegyed része ezekhez hasonló suttyókból, és magukat mutogató ribikből áll.
2015. jún. 30. 05:02
2/4 anonim válasza:
Igényed és a Facebook kizárják egymást.
("Kizáró vagy" kapcsolat. Ha az egyik igaz, a másiknak FELTÉTLEN hamisnak kell lennie!)
3/4 anonim válasza:
Vannak zárt csoportok a facebookon, ahol nagyon is meggondolják, kit vesznek be maguk közé. Egymás között beszélgetnek, senki más nem látja és nem láthatja. Szóval vannak.
4/4 anonim válasza:
Ez hatalmas:) Mármint a kérdező képfeltöltése.
Én hasonlók miatt már rég nem vagyok fent a f.book-on.
Mindenki 'lájkol' vadidegeneket, meg feltölt képeket arról hogy hol és kivel palacsintázott ma reggel...Istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!