Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol tudok értelmes lányokkal...

Hol tudok értelmes lányokkal ismerkedni? (14F)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudnátok nekem ajánlani olyan helyeket, ahol tudok ismerkedni értelmes, okos, szép lányokkal :DDD ? Sajnos az iskolámban nem nagyon tudtam megismerni egy lányt se. Nem is voltak nagyon lány barátaim :( . Próbálkoztam, de nem nagyon vettek észre :(. Sok lány olyan bunkó, lenéző, észre se vesznek. Ha tudtok tippeket adni azt nagyon megköszönném :)

2016. máj. 20. 21:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Iskola.

Ennyi, nem tudok mást ajánlani. Vagy utcán, sok ott az ember xd

2016. máj. 21. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért a Tinder se fél óra alatt hozza meg a hatását.

Kell egy ütős profilkép oda és lájkolgatni az embereket.

Ha egy olyan lány lájkol téged, akit te is lájkoltál, akkor jelezni fogja, hogy van egy új "párod".

Érdemesebb, ha legalább pár napig vársz és folyamatosan lájkolgatsz. Hidd el, idővel belefutsz egy normális lányba :)

2016. máj. 21. 17:41
 13/15 anonim válasza:
100%
Mint korodbeli lány, lehet esélyem a barátkozásra? :) 6. voltam.
2016. máj. 22. 08:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Persze hogy van esélyed :). Írj privátot
2016. máj. 22. 11:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Az egyetemeken vannak. Ha ellátogatnál egybe tuti látnál okos, csinos, értelmes lányokat.
2016. júl. 19. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!