Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki segítene ebből egy...

Valaki segítene ebből egy értelmes szöveget kihozni?

Figyelt kérdés

Az egyik fiú barátomtól szeretnék bocsánatot kérni valaki segítene ezt átírni?:

Szia, figy tudom az elmult években elég fura voltam, amikor találkoztunk. Szeretnék tőled is bocsánatot kérni(ezt már tesómnak is elmondtam)

Lehetnénk barátok?

2016. aug. 17. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Szeretnék tőled bocsánatot kérni azért ahogy az elmúlt években viselkedtem veled. Tudom, h elég fura voltam veled(indoklás, hogy miért). (És azt is tudom, h rosszul esett neked)De azt szeretném ha újra barátok lehetnénk(mert fontos vagy nekem). Kérlek bocsáss meg

Igazából így elég nehéz megfogalmazni, mert én nem tudom, h mi volt köztetek, így nem lehet elég mélyre hatóan megírni. Ami zárojeles az is azért az mert ezeket én nem tudhatom. Ezeket neked kell pótolni

2016. aug. 17. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi a baj azzal amit írtál? Teljesen értelmes.
2016. aug. 17. 09:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, meg azt is hogy ilyen gyorsan írtatok :)
2016. aug. 17. 10:00
 4/7 Blade Bone ***** válasza:

Szia Pityu!

Szeretném ha tudnád, hogy nagyon szégyenlem magam amiatt, ahogy veled szemben viselkedtem az utóbbi időben, nem igazán voltam önmagam, de nem szeretnélek ez miatt elveszíteni, mert akár hiszed, akár nem, számomra fontos a kapcsolatunk. Bár lehet, erre későn jöttem rá, de remélem azért meg tudsz bocsájtani és lehetünk még barátok. Persze tudom, ennyivel nem leszünk még egálban, de nagyon igyekezni fogok. Ne haragudj.

2016. aug. 17. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó ez jó:D egy költő veszett el benned
2016. aug. 18. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kell túlragozni.

Egy "Bocs, ha otrombán viselkedtem" bőven elég.

2016. aug. 18. 15:46
 7/7 Blade Bone ***** válasza:
:)
2016. aug. 19. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!