Hol lehet normális, értelmes lányokat megismerni?
Figyelt kérdés
Légyszí normális válaszok jöjjenek :D
15/F
2016. ápr. 8. 19:57
1/11 A kérdező kommentje:
Hát az gáz,itt már annyi lányt megismertem és 1-2 ben csalódtam is .....
2016. ápr. 8. 20:05
2/11 anonim válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést: Mitől normális egy lány?
A válaszban megtalálod a kérdésedre a választ.
3/11 A kérdező kommentje:
.......
Igazából akiket itt ismertem meg,azok is normálisak voltak csak nem tom szét mentünk....
2016. ápr. 8. 20:12
4/11 anonim válasza:
Én már beszéltem egy pár normális és aranyos lánnyal, de amikor meglátták, hogy nézek ki rögtön eltűntek. :D
5/11 A kérdező kommentje:
Hát ha normálisok akkor nem hagytak volna el téged....
De a kérdés még mindig adott :D
Van esetleg lány aki beszélgetne ?
2016. ápr. 8. 20:20
7/11 anonim válasza:
És erre te gyakori kéréseken szeretnél választ kapni?
Te figyu, lehet hogy veled van a baj!
XD XD
8/11 anonim válasza:
Ha normális, értelmes lányt akarsz ahhoz neked is ilyennek kéne lenni. Bocs, de a kérdésed alapján te elég buta vagy. Vagy még nagyon gyerek, de akkor meg ne a csajozással foglalkozz.
9/11 anonim válasza:
Én is ezt kérdezem kérdező.... Én sem találok normális lányokat, csak olyanokat, akik felszínesek.. Látnak rólam egy képet és felszívódnak... 19/F
10/11 anonim válasza:
Kihaltak.
Még a dinoszauruszok előtt...
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!