Milyen filmeket/rajzfilmeket tudtok ajánlani egy 12-13 éves kislány csoportnak?
Kistestvéremnek lessz szülinapja és pizsama bulit szervezünk neki, és arra gondoltunk 1 filmet letöltünk hogy este megnézhessék :)
Engem bízott meg anyukám a feladattal (14/L), de hát az a helyzet hogy nincs ötletem, mert én a horror, thriller illetve az ilyen elvont filmeket preferálom miközben a testvérem tuti félne ezektõl meg a barátnõi között is van egy-két lány akinek semmi 'felkavarót' nem mutatnék :')
Szóval horror kilõve, sok öldöklés, szex, úgyszintén.
Fontos lenne hogy ne legyen õsrégi a film, illetve legyen izgalmas, szórakoztató :)
Bár igazából ilyen picit szomorkás mint a Fekete Szépség is belefér, legyeg hogy ne legyen agresszív! És ne legyenek benne démonok vagy sátán (az egyik lány anyukája annyira komolyam veszi az.ilyesmit hogy szegény a Harry Pottert sem olvashatta el, pedig az nem is démonos...)
Am rajzfilm is lehet :)
Légyszi segítsetek, semmi ötletem sincs és nagyon szeretnék valami jó kis filmet találni :)
Elõre is köszönöm!!
Az Öt Legenda
Merida, a bátor
Így neveld a sárkányod 1 és 2
Aranyhaj és a Nagy gubanc
Jégvarázs
Pocahontas
Én imádom őket.
15/L
Visszafordíthatatlan
Rekviem egy álomért
Salo, avagy Sodoma 120 napja
Szerb film
Egy kés filozófiája
Na jó, trollkodás befejezve. :)
A Vaklármát ajánlanám, egy nagyon jó, igényes vígjátékról van szó, ami eléggé ritka.
Azért 12 évesen nem olyan kicsik már, hogy csak rajzfilmekben lehessen gondolkodni (persze azzal sincs semmi baj).
Nyugodtan szóba jöhet pl.:
Amúgy véleményem szerint az nem normális, akinek az anyja nem engedte még a Harry Pottert sem elolvasni... Szerencsétlen gyerek!)
Mondok régebbieket, mert szerintem azokat a mai gyerekek valószínűleg nem ismeri. :)
- 101 kiskutya film
- Apád-anyád idejöjjön (Lindsay Lohan-nel)
- Kettőn áll a vásár (Mary-Kate és Ashley Olsen gyerekkorából)
- A család kicsi kincse (Abigail Breslin)
- A kis hercegnő (Liesel Matthews-szel)
- A kis Nicolas nyaral
- Nicolas az iskolában
- Pál utcai fiúk film (magyar-amerikai)
- Annie musical (háromféle film is van, mindegyik nagyon jó)
- Oliver! musical
- Két tojás száz bajt csinál (Olsenék ez így, így Halloween környékén kifejezetten jó)
- Álmodó (Dakota Fanning)
- Nevem Sam (Dakota Fanning)
Rajzfilm:
Mackótestvér
Túl a sövényen
Balto
Pamacs, a bátor kutyus
A Robinson család titka
Film:
Kutyabajnok
Ebadta focista
Csapd le, csimpánz!
Beethoven 1-6
Szabadnapos baba
Agymanók
Doboztrollok
Én, Pán Péter
Mrs. Doubtfire
Változó szerelem
Örökkön örökké
Űrgolyhók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!