Nektek tetszik a Natasa Zselyke név? (Ez 2 keresztnév. )
Hát....
Nem olyan rossz de sosem nevezném el így a gyerekem!
A Zselyke kislányként aranyos, de utána? A Natasa meg annyira nem tetszik, a Nati becenév még esetleg. A kettő együtt meg szerintem is furán hangzik.
Főleg egyben, hogy Berki Natasa Zselyke. Annyira nem összeillő hangzásilag se. A Berki Zselyke magában meg majdnem olyan lenne, mint egy Mezei Virág. (Senkit akarok megsérteni ezzel, de értitek, mire akarok kilyukadni. :D )
Egyik se tetszik.
Manapság a szülők többsége fizikai fájdalmat érez valószínűleg, ha valami "egyedi" nevet ki nem talál a gyereknek, hogy "egyéniség" legyen... :S
Jó hogy nem zsurló vagy lucernának hívják. :-(
A Zselyke undorito nev szamomra es egy felnott nonek nagyon keserves lesz, kb mintha Malnanak vagy Eperkenek hivnak. A Natasaert sem vagyok oda, pedig szeretem az orosz neveket, de szerintem magyar kislanyhoz egyaltalan nem illik, max ha orosz vezetekneve is van hozza.
(Persze ez csak sajat velemeny, en senkit nem fogok kiutalni csak azert, mert nem tetszik a neve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!