Melyik név tetszik a kovetkezokbol, es melyik nem: Natasa, Natália, Vanessza?
Ezekrol a nevekrol milyen tulajdonsagok jutnak eszetekbe? Bocsi az ertelmetlen kerdesert.
Ui: legyszi minden kerdesre valaszoljatok.
Elire is koszonok minden valaszt.:)
A Natasa nagyon tetszik mar egeszen pici korom ota, de nem tudom miert :) azonban egy kissé beképzelt lany jut rola eszembe.
A Natália is tetszik! Itt a tália miatt egy regi mesébol a tündér jut eszembe , mer tálianak hívtak.
A vanessza viszont nem, mert nekem is sokszor mondjak( mert nem tudjak megjegyezni a nevemet) illetve az oszalytarsam nem tul szimpatikus es ot is ugy hivjak. :)
Vanessza : barna haj , alacsony , vékony es sportos
Natália : fekete haj , magas , kicsit teltebb es szemüveges
Natasa : szőke haj , közepes magassag , vékony es csinos ( ilyen szőke cicababa )
Vanessza :)
Bár eléggé egy R betűs szóval tudnám jellemezni az összes Vanesszát akit ismerek :/
A Natasa tetszik legjobban. A Natália is egész szép mondjuk, csak az olyan komoly szerintem. Nem tudnám elképzelni, hogy mondjuk a pár éves kislányomat Natáliának szólitsam. A becézései meg olyan idétlenek. De egy felnőtt nőnek elég szép lenne.
A Vanessza meg nekem túlságosan külföldies hangzású.
nekem egyik sem.
Vanesszáról kényes lány, Natasa: 20on-30 éves nő, hosszú hajjal, Natália: a körzeti orvosom jut eszembe erről. :) De a Natasáról is, mert az a Natália beceneve.
Nekem egyik sem igazán tetszik.
Natasa névről egy elkényeztetett, makacs csajszi jut eszembe.
Natáliáról szintén, plusz még okoskodó is.
Vanesszáról egy aranyos, kedves lány. De van ennek a másik véglete is szóval erről nem tudok dönteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!