Melyik név tetszik a kovetkezokbol, es melyik nem: Natasa, Natália, Vanessza?
Ezekrol a nevekrol milyen tulajdonsagok jutnak eszetekbe? Bocsi az ertelmetlen kerdesert.
Ui: legyszi minden kerdesre valaszoljatok.
Elire is koszonok minden valaszt.:)
A Natasa tetszik, de pl. magyar gyereknek nem adnám, mert szerintem a magyar fülnek szoktalan. És Natasha-ként jobban tetszik, a Natasa szerintem furán néz ki leírva. Csendes, zárkózottabb, elvontabb lány jut eszembe róla.
A Natália semleges, nekem picit mesterkélt hangzása van, de nem taszító. Egy elegáns öreg hölgy jut róla eszembe.
A Vanessza egyáltalán nem jön be, ellenszenves. Egy buta, ribis, bunkó csaj ugrik be róla.
A Natasa és a Natália tetszik. A Natasáról nekem egy előkelő, oroszos szépség jut eszembe, a Natáliáról meg Nagy Natália (imádtam a Laár pout L'artban :D).
A Vanessza nem tetszik, olyan amerikamajmolós, buta név. Erről a névről vmi butuska, vinnyogós-affektálós hangú gettóplázacica jut eszembe... aki kicsit közönséges, kicsit egyszerű... nem feltétlen rossz ember, de nem egy észlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!