Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a Zsivány Egyes...

Szerintetek a Zsivány Egyes elején (Rogue One) lesz prológ?

Figyelt kérdés
Először azt lehetett hallani, hogy lesz, csak nem átlósan, hanem egyenesen felfele fog úszni, evvel is érzékeltetve, hogy spin-off filmről van szó. De aztán azt is, hogy talán nem lesz. Szerintem pedig lennie kellene, anélkül nem Star Wars-film a Star Wars-film. Az jó megoldás, hogy más színnel írják, és hogy felfele úszik. De hogy ne legyen, hanem csak símán kiírják a film címét, az módfelett gagyi lenne.
2016. szept. 20. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2016. nov. 24. 19:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Megnéztem a filmet! :O Le a kalappal... Akkora 10-est érdemel ez a film, hogy nem igaz.

Ja és nem volt prológ. De többet nem mondok

2016. dec. 15. 10:23
 13/18 A kérdező kommentje:

12: Annyit azért elmondhatsz, hogy ami a prológ helyett van, az legalább ugyanúgy belerántja az embert a SW-univerzumba?

Én majd hétfőn nézem meg.

2016. dec. 17. 12:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Lucasfilm logó, Long time ago... felirat, majd kezdődik a film (Felvillan az űr, egy holddal a háttérben, majd felfele indul el a kamera)

A film címét meg az első jelenetsor után írják ki (az viszont olyan stílusú mint eddig, sárga betűkkel, csak most Star Wars logó helyett Rogue One logó fog "hátrafele menni"

Ha te ezek miatt fogsz belekötni a filmbe, akkor nem tudok veled mit kezdeni.

Vannak a filmben olyan dolgok, amik elütnek az eddig megszokottól, ezeket majd meglátod. De ez egy ízig-vérig Star Wars film

2016. dec. 17. 13:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Na hogy tetszett kérdező?
2016. dec. 20. 09:52
 16/18 A kérdező kommentje:

Összességében tetszett, bár volt kb. 2x20 perc, amikor unatkoztam. Az tetszett, hogy végre láthattunk némi összetettebb karakterábrázolást, mégha nem is Game of Thrones-os szinten. Tehát, hogy a lázadók sem voltak teljesen fehérek.

A végén először ledöbbentem, hogy Jyn meg a Keanu Reeves-utánzat (most nem jut eszembe a színész vagy a karakter neve) sem éli túl, azt hittem, ők összejönnek és nekik fullhepiend lesz. Aztán rájöttem, jobb ez így.

Szinkronosan néztem, jobbára nem volt gondom vele, kivéve egy dolgot: VADER HANGJÁT! Ott a sírva röhögés kerülgetett. Nem igaz, hogy nem tudtak volna találni valaki Hollósira vagy Kránitzra jobban hasonlítót.

Tehát a filmmel kb. ugyanúgy vagyok, mint az Ébredő erővel. Az előzménytrilógiánál lényegesen jobb, de a klasszikus epizódokhoz azért nem egészen ér fel.

2016. dec. 21. 09:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Én nem szinkronnal néztem szerencsére :D

Igen, nekem is nagyon bejött, hogy nem azt a fekete-fehét világot mutatták be, mint az eddigi filmet.

A végén én is azt hittem, hogy Jyn és Cassian túlélik, egészen addig, míg fel nem bukkant a Halálcsillag... Onnantól sejtettem, hogy nekik is annyi :(

Az előtt le a kalappal, hogy Tarkint és Leaiát így meg tudták csinálni CGI-jal... Amikor először mutatták Tarkint, azt hittem végig csak hátulról fogják mutatni, mert mondom, nem erre még az ILM se képes, hogy egy halott színészt "visszahozzon" CGI-jal... Amikor meg megfordult, na ott tátva maradt a szám :O Ugyanez Leia-nál.

Én Palpatine-t hiányoltam kicsit a filmből, de Vader minden egyes jelenete kárpótolt. Főleg az utolsó jelenete...

Számomra ez a film köröket vert Az ébredő Erőre, noha azzal se volt különösebb problémám. Lehet hogy a 10/10 kicsit erős rá, de nekem felfért a Birodalom visszavág, és a Sithek bosszúja mellé az első helyre

2016. dec. 21. 14:15
 18/18 A kérdező kommentje:
17: Ja, de a prológot akkor is hiányoltam. Nekem ez a faékegyszerűségű címkiírás nem pótolta a feelinget.
2016. dec. 22. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!