Szerintetek mekkora szerepe lesz Darth Vader-nek a Zsivány egyes-ben, és ki fogja alakítani?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 23:48
1/5 anonim válasza:
Spencer Wilding fogja játszani, de nem hinném, hogy sok szerepe lesz, hiszen egyáltalán nem róla fog szólni a film.
2/5 anonim válasza:
De azért biztosan a háttében nagy szerepe lesz. De nem feltétlenül fogják mutogatni.
3/5 anonim válasza:
De unom már ezt, mindenki Vaderre kíváncsi a Zsiványban. Félreértés ne essék. Vader a kedvenc "filmhősöm". Tucatnyi Vaderes cuccom van meg minden. De nem nézem jó szemmel, hogy orrbaszájba azt tolják aképembe, hogy ez egy Vader mozi lesz. Nem. Nem az lesz. Az én becsléseim szerint kb a film végére időzítik, amikor is az Uralkodó őt küldi a Lázadók nyomába, hogy visszaszerezze az ellopott terveket, és pont ott ér véget a film, hogy a Csillagrombolójával üldözni kezdi a Tantive IV-et.
4/5 anonim válasza:
Én abban reménykedem, hogy azért fogják mutatni a 3 és 4 közötti részt is amiben Vader "fejlődése lesz". Nem csak annyi lesz Vader szerepe, hogy a végén 5mp-re megjelenik.
5/5 anonim válasza:
Szerintem kb annyi szerepe lesz mint a hetedik részben Luke Skywalkernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!