Szerintetek a Zsivány Egyes elején (Rogue One) lesz prológ?
Nem lesz "prológ" (inkább nyitószöveg amúgy - opening crawl)
Ez már hivatalosan be lett jelentve. És én örülök neki
Sajnos nem találom, de a swsaga fórumon volt róla szó, ott ki is veséztük a hírt... Szinte mindenki egyetért vele, hogy nem lesz beúszó szöveg. Az maradjon csak a sorszámozott filmeknek :)
Egy filmet meg miért ne lehetne felvezetni ilyen szöveg nélkül? Mintha a filmek 90%-ának nem lenne ilyesmi az elején... Megoldják, ne aggódj
Akárhogy keresek, én csak olyan híreket találok, amik azt mondják, hogy valószínűleg nem lesz, hivatalos megerősítést sehol.
Igen, de a Star Wars-filmeknek és azon feelingjeinek számomra ez szerves velejárója. Ha megnézek egyet, ez ránt be abba a világba. Most egy szimpla címkiírás, esetleg plusz stáblista 50%-ban azt az érzetet fogja kelteni, hogy egy másik sci-fit nézek.
Szerintem meg az lenne a rossz megoldás (sőt, szentségtörés szerintem) ha más színekkel lenne írva, vagy más stílusban menne a szöveg. De ezek egyéni problémák, nem fogunk benne egyetérteni :)
Majd meglátjuk hogy lesz, nem feltétlen csak úgy lehet elkezdeni egy filmet, ahogy leírtad. Ez amúgy is szinte minden tekintetben más film lesz mint az eddigiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!