Once Upon A Time (Egyszer volt, hol nem volt) : Mit gondoltok ezekről a dolgokról?
1. Ki a kedvenc szereplőtök? Miért?
2. Melyik a kedvenc CaptainSwan (Hook&Emma) jelenetetek?
3. Kedvenc évad? Melyik része?
4. Örültök, hogy a 6. évadban visszajön a "kisvárosias" jelleg?
5. Van(nak) olyan jelenet(ek) amely(ek)et megkönnyeztetek? Melyik(ek)?
6. Sokat nevettetek? Mikor?
Dede:))
1. Killian, mert szeretem ha egy szereplő nagy jellemfejlődésen megy át és vele ez történt, meg úgy egyébként is nagyon jó karakter, de Rumplet is nagyon bírom.
2.Abból olyan sok van, hogy számon sem lehet tartani, talán mikor a 4.évad végén kiderül, hogy Killian nem halt meg igazából, meg mikor visszatér az Alvilágból.
3. Az 5. évad teljes egészében
4. Igen, nekem ez is tetszik:)
5. Mikor Emma otthagyta Hookot az Alvilágban
6. Nagyon:D főleg Regina, Hook es Rumple beszólásain, meg a Hókirálynő átka alatt történteken.
1. Regina, mert olyan mint én (sok tüske és hiba a multban, de próbál jobb ember lenni.)
2. 6x13 -ban (új rész) de nem lövök le egy poént se, nézzétek meg, rájöttök melyik jelenetre gondolok.
3. személyes kedvencem a 4. évad mert szeretem a Frozen mesét alapjáraton, de a kedvenc részem ennek ellenére a 3x22 amiben összejön Emma + Killian
4. Nem számolom, majdnem mindegyik részben van miért sírni.
6. Én főleg akkor nevetek ha valaki szarkasztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!