Once Upon A Time (Egyszer volt, hol nem volt) : Mit gondoltok ezekről a dolgokról?
1. Ki a kedvenc szereplőtök? Miért?
2. Melyik a kedvenc CaptainSwan (Hook&Emma) jelenetetek?
3. Kedvenc évad? Melyik része?
4. Örültök, hogy a 6. évadban visszajön a "kisvárosias" jelleg?
5. Van(nak) olyan jelenet(ek) amely(ek)et megkönnyeztetek? Melyik(ek)?
6. Sokat nevettetek? Mikor?
1. Regina, mert nagyon összetett a jelleme.
2. Az összes.
3. Az első évad, főleg a finálé.
4. Igen, nagyon. :)
5. Neal halála, Hook halála, Robin halála, lehet volt még több, nem emlékszem.
6. Igen, főleg Hook és Regina élcelődésein.
1, Regina! Egyszerűen nem lehet nem szeretni :D
2, Nincs ilyen, bocsi :P
3, 3B, 3x18 és a 4A,4x08
4,Igen!!
5, Mikor Regina találkozik az apjával az Alvilágban, Mikor Robin "eltűnik" Regina elől, Robin temetése és mikor Regina Robin levelét olvassa
6, Leginkább akkor amikor Regina beszól valakinek!( Captain Guyliner, Fillet the Bitch, etc) :)
:D:D:D
Köszönöm, és várom a további válaszokat!😄
1. Hook mert olyan édes :D amugy még Emma, Jefferson, Rumple mert olyan jó karakterek.
2. Talán mikor először randiznak (mikor Hook visszakapja a kezét), és ahogy Emma megjelenik a rózsaszín ruhàban. Meg amikor Camelotban táncolnak a bàlon.
3. Az összes :D jobban azokat szeretem, amik a meséket mutatjàk be az OUAT-os formában pl az első évadból az a rèsz, ami Piroskáról szól. Vagy amikor Bell elmegy Rumple-lel. Uuu meg nagyon imádom azt a jelenetet az amikot Hamupipőke lagzijàn vannak és Hófehérke táncol Hamupipőkével.
4.igen
5. Mikor Rumple meghal. Tartott kb 2 másodpercig, mert anyám rögtön közölte hogy vissza fog térni. (Én lemaradva néztem akkor).
6. Sok volt ilyen.
Emma. Nem tudom. Egyszerűen szimpi.
Amikor Hook elmondja Emmának, hogy miatta adta el a Jolly Rogert.
1.,2. 1. évad 15. rész, 2. évad 7. rész
Örülök. Kösz a spoilert :D
Amikor Henry megmenti Emmát a toronyból, meg amikor Henry meghal
aha. ,, Érdekel Hook? Nem feleségem van." xD
1.Első 2 évadban Snow volt, talán még a 3. Elején is , de aztán annyira megszerettem Reginát hogy most már ő a kedvenc.Az oka az hogy annyira összetett jelleme van és szerintem az összes szereplő közül ő szenvedett a legtöbbet és mégis jó útra tért.Bár EQ-t is imádom.
2.Talán Sohaországban az 1. csók.
3.Fogalmam nincs olyan sok van ami kedvenc.
4.Igen de annak még jobban hogy az Elvarázsolt Erdőbe is visszatértünk.
5.Amikor Regina találkozott az apjával az alvilágban és mikor elbúcsúztak Zelénával az anyjuktól.Meg akkor is nagyon szomorú voltam mikor Regina bájitalt ivott hogy ne lehessen gyereke és mindezt csak azért hogy Corának rossz legyen.Aztán látszott rajta hogy megbánta és mennyire szenved.
6.Amikor beszólogatnak egymásnak.Ez mondjuk szerintem Reginának és Rumplenek megy a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!