Melyik a kedvenc Star Wars filmetek?
Nem tudom, de nekem még mindig a 3. rész a legjobb, a Baljós árnyak meg a 2. legjobb is LEHETNE, ha Jar jart kiveszik és hangsúlyos szerepet kap Darth Maul.
Revan életéből meg mekkora trilógia lehetne, 1 filmben biztos nem lehetne elmesélni az életét.
Az 5. rész általában a rajongók kedvence, akárhol nézed szinte minden lista élén az áll, és sehol nem azzal az indoklással, hogy nem Lucas rendezte (már csak annál az egyszerű oknál fogva is, hogy akkor a 6. vagy 7. rész is ugyanúgy lehetne kedvenc).
Én személyesen annyira nem vagyok oda érte (jó, odavagyok, de nem annyira, mint mondjuk a 6. részért), de meg tudom érteni,ha valakinek az jön be a legjobban, főleg, ha másodikként látta az Új remény után. Sokkal komolyabb, érettebb, Luke ebben csap össze először Vaderrel, elsőre hatalmas wtf lehetett, hogy Vader Luke apja, a Hoth-i csata nagyon jól van megcsinálva, aztán ott van Yoda...érthető, ha ez jön be valakinek a legjobban,
1. Star Wars 3: A sith-ek bosszúja
2. Star Wars 7: Az ébredő erő
3. Star Wars 6: A jedi visszatér
4. Star Wars 4: Egy új remény
5. Star Wars 5: A birodalom visszavág
6. Star Wars 2: A klónok támadása
7. Star Wars 1: Baljós árnyak
Én így rangsorolom:)
Nálam a Birodalom visszavág a valaha készült legjobb mozifilm is.
Ep. V -> Ep. VI. -> Ep. IV. -> Ep. III. -> Ep. VII. -> Ep. I. -> Ep. II.
Ebből persze nem az következik, hogy a Klónok támadását utálom. A IV. és a III. közt pedig inkább egyenlőségjelet tennék. Ami a legbiztosabb, hogy a Birodalom és a Jedi a legeslegjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!