Nektek melyik Star Wars szereplő (k) a kedvenc (etek/eitek )? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Mindegyik Star Wars szereplő közül melyik a kedvencetek ? Beszólásoktól kiméjetek :) ! Válaszaitokat előre is köszönöm :) !2016. jan. 1. 19:54
1/13 anonim válasza:
Darth Vader, Darth Maul, Boba Fett, Asajj Ventress, Obi-Wan Kenobi és most már Rey.
2/13 anonim válasza:
Kenobi, Ventress, Ahsoka, Vader, Griveous(koncepciója) Rey és talán Dooku és vagy Sidious. Habár Kanan is egész szimpatikus lett az utóbbi időben. Plusz az egész klón vonal Jangotól Bobán át Rexig. Mostanában ráakadtam a Republic Commando könyvekre, szal benne vagyok a klón témában.
5/13 A kérdező kommentje:
Nekem Darth Vader, Anakin és Luke Skywalker, Leia hercegnő
Han Solo, Rey,Yoda és Obi wan Kenobi
2016. jan. 2. 10:41
6/13 anonim válasza:
Darth Maul, Qui-Gon, Ashoka, Dooku, Grievous
7/13 anonim válasza:
Han Solo! egyébként írhatnák sok mindenkit, de nekem ő a kedvencem <3
8/13 anonim válasza:
De lol....most mindenki majdnem felsorolja az összes szereplőt mikor csak 1 kellett írni. Értelmezzük már a kérdést....habár a kérdező is kisebb regény írt nevekből de mind1. Nekem Obi-Wan karakter az ami megfogott.
9/13 anonim válasza:
Nem zavar hogy többesszámban van a kérdés?
10/13 anonim válasza:
Az én kedvencem Darth Sidious (Palpatine szenátor, majd császár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!