Melyik a kedvenc Star Wars filmetek?
A régi trilógiát egységesen imádom, de ha muszáj rangsorolni, akkor:
A birodalom visszavág
A Jedi visszatér
Egy új remény
A 7. részről felemás véleménnyel vagyok. Egyszer utálom, mert beszűkítette az univerzumot, minimális szinte semmi újat nem hozott. Másrészről piszkosul megidézi a régi filmek hangulatát, rengeteg potenciál van benne és Kylo Ren Karaktere valóban zseniális. Ezért övé a 4. hely.
Az előzményekért nem igazán rajongom, nem méltók az eredeti trilógiához. Ettől függetlenül úgy ahogy szeretem őket, és tagadhatatlan, hogy elvéte található bennük némi zsenialitás.
Tehát:
A Sith-ek bosszúja
Baljós árnyak
A klónok támadása(Na, ez borzalmas)
4>6>7>1>2>3>5
A 4. és a 6. közül nehéz volt választani mert szerintem mindkettő tökéletes.
A 3-as hozzászóló által megosztott cikkekből az első még tartalmaz rendes érveket. A második viszont egy jó nagy baromság. Ha a sok "Ki? Hogyan? Miért?" kérdésekre mindent megválaszolt volna ez az epizód, akkor mi értelme lenne a folytatásoknak?
Az ébredő erő - remélhetőleg - egy jó adag nosztalgia (főleg a régi) rajongóknak és bevezetőnek meg bőven jó, a többit pedig majd el lehet dönteni a folytatásokból.
Star Wars 1> Star Wars 7 Star Wars 3> Star Wars 6> Star Wars 5> Star Wars 4> Star Wars 2
Kiemelném ez EGYEDI vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!