Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az eddigi Star Wars filmeknél...

Az eddigi Star Wars filmeknél mi a kedvenc rangsorod?

Figyelt kérdés

Nekem:

1: A birodalom visszavág

2: Jedi visszatér

3: Sithek bosszúja

4: Baljós árnyak

5: Új remény

6: Klónok támadása

2015. okt. 27. 20:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

1. A Birodalom visszavág

2. A Sith-ek bosszúja

3. A Jedi visszatér

4. A klónok támadása

5. Baljós árnyak

6. Új remény

2015. okt. 27. 20:30
 2/17 anonim ***** válasza:

1: A Sith-ek bosszúja

2: A birodalom visszavág

3: A Jedi visszatér

4: Egy új remény

5: Baljós árnyak

6: A klónok támadása

2015. okt. 27. 20:38
 3/17 anonim ***** válasza:

1. Birodalom Visszavág (ez elég egyértelmű)

2. Új remény

3. Jedi Visszatér

4. A Sith.ek bosszúja

5. A Klónok támadása

6. Baljós Árnyak

7. Az ébredő Erő (bár remélem nem ezen a helyen lesz, de inkább nem fűzök magas elvárásokat hozzá)

2015. okt. 27. 20:40
 4/17 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem van már egy tippem a 8. részt illetően ki lesz abban a részben a "főgonosz", Igen 8.! a 7.-ben adott!
2015. okt. 27. 20:42
 5/17 anonim ***** válasza:

1. A Sith-ek bosszúja

2. A klónok támadása

3. Baljós árnyak

4. A Jedi visszatér

5. A Birodalom visszavág

6. Új remény

egyébként én azt olvastam hogy Benicio del Toro lesz a főgonosz a nyolcadik részben

2015. okt. 27. 22:03
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen, jól olvastad! Az ő karakteréhez tökéletesen passzolna Thrawn admirális! Akinek a képregényekből ismerős lehet a karaktere!
2015. okt. 27. 22:10
 7/17 Benyebonya ***** válasza:

1. Jedi visszatér

2. Sithek bosszúja

3. A birodalom visszavág - Új remény

4. Baljós árnyak

5. Klónok támadása

Nem valószínű, hogy Thrawn szerepelne bármelyik Star Wars filmben. Zseniális karakter, de már nem a hivatalos kánon része. Ha meg mégis, akkor jelentős változtatások lennének a könyvekhez képest, mert azokban Luke még elég fiatal. A könyv YU 9-ben játszódik, de már a 7. rész kb YU 40-ben fog.

Érdekes az ötlet, én személy szerint körbetáncolnám a szobát, ha kiderülne, hogy Thrawnt filmre viszik, de akkor már ne Benicio Del Toroval tegyék ezt. Szerintem egyáltalán nem passzol a szerepre.

2015. okt. 28. 09:07
 8/17 anonim ***** válasza:
51%

1. A birodalom visszavág

ezt csinálták meg a legkomolyabbra, vérbeli SW film, méltó a nevéhez

2. Egy új remény

hangulatos jó kis kalandfilm lett, rozsdás western feelinggel

3. A Jedi visszatér

a vége nagyon jó meg az Uralkodós részek, viszont innen kezdett gagyibb lenni a SW, megjelentek az ewokok, amiket a mai napig nem tudok Lucasnak megbocsájtani, mert eredetileg a Kashyyyk-on játszódott volna az Endor helyett és vukik lettek volna de Lucas a kismacik mellett döntött, mert olcsóbbak a jelmezek...

4. A sith-ek bosszúja

Komoly, kissé sötét film, a történetnek megfelelően, jól lett megcsinálva a köztársaság bukása és a birodalom megszilárdítása, viszont sok CGI-t használtak már benne, és Anakin valahogy nekem túl gyorsan átált a sötét oldalra.

5. A klónok támadása

Nem igazi SW film már, egy jó kriminek elmegy, viszont nincs űrcsata se benne. Pozitivum: jobb mint a Baljós árnyak, és Coruscantból kicsit többet látunk benne

6. Baljós árnyak

Alapjába véve nem lett volna rossz film, viszont látszik, hogy Lucas itt már lesz*rta a régi rajongókat, és a gyerekekre ment rá elég durván, Jar-jar a film vége felé annyira idiótán béna, hogy az már fáj (amin gondolom a gyerekek sírva röhögnek, én nem). Kereskedelmi "beszari" szövetség se jött be a béna gyerekhangú harci robotjaival, ismét a gyerekek felé billen a mérleg. :)

2015. okt. 28. 09:53
 9/17 anonim ***** válasza:

1. A Sithek bosszúja

2. A Birodalom visszavág

3. A Jedi visszatér

4. Új remény

5. Baljós árnyak

6. A klónok támadása

2015. okt. 28. 09:55
 10/17 anonim ***** válasza:

És hogy eloszlassak egy két kételyt... Azt mondja a kérdező, hogy a 7.-ben már adott a főgonosz. Adam Driverre (Kylo Ren) gondolsz? És szerinted Del Toro lesz a 8. részé?

Akkor elárulom, hogy az egész trilógia igazi főgonosza Andy Serkis karaktere lesz, akiről csak két dolgot tudunk: a nevét (Supreme Leader Snoke), illetve hogy ő a Ren lovagok vezetője. Ezen kívül csak annyit, hogy feltételezhetően nem emberi lény lesz, mivel motion capture cgi karakter lesz.

2015. okt. 28. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!