Az egész Star Wars univerzumban ki a kedvenc szereplőtök és miért?
Ők: cdn.superbwallpapers.com/wallpapers/games/star-wars-bounty-hunter-15901-1366x768.jpg Középen Boba Fetttel
Hogy miért? Mert ez egy nehezen kivitelezhető, rejtőzködést igénylő jól megfizetett munkájuk van, amire mindenféle univerzumban szükség van :)
1. Han Solo (természetesen, mert nőből vagyok)
2. Csuvi, mert cukker-mukker és közben egy igazi badass
3. "emokok"
Darth Vader de csak akkor amikor már az életben tartó ruha
rajta van sisakkal együtt!
Yoda és Obi a jedik között :) Yoda a bölcsessége Obi pedig a megfontoltsága és humora miatt. Gondoljunk bele hogy leverte a nála nagyságrendekkel erősebb Vadert. Nem azért sikerült neki mert olyan nagy ereje volt hanem kihasználta ellenfele dühét és ellene fordította azt.
A sötét oldalról egyértelműen Darth Sidious a nyerő. Vader szerintem még ő nála is nagyobb májer lett volna ha nem kerül géptestbe.
Az egyéb szereplők közül R2, Han Solo,Chewie és az ewokok :)
És kövezzetek meg de nekem Jar-jar is szimpi. Szívesen viszont látnám az ep VII.-ben kicsit megöregedve és megkomolyodva.
darth bane az első számú kedvenc utána sidious,plagues és a mandalorianok,ebben benne van jango,boba,skirata,vau és persze a klónok az alfások,omegások,nullások.
a miértre-számomra a sithek érdekesek,neki drukkolok az ő történetük sokkal érdekesebb.
a mandalorianok és a klónok meg szintén zorallok képzettek hatékonyak.
jedik közül egyedül kerra holt aki némileg szimpatikus,a többit nem bírom.
R2D2 nálam magasan mindenki fölött van, szóval ajánlom, hogy ne csak cameózzon az EpVII-ben. A másik Kyle Katarn, de szerintem ő már nem kánon, szóval nem tudom ér-e.
Egyébként bírom Anakint (kivéve az EpI-II), Cad Bane-t, Palpatine-t és persze Han Solo-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!