Sör-rétes kérdése:
Az egész Star Wars univerzumban ki a kedvenc szereplőtök és miért?
Figyelt kérdés
Mindegy,hogy melyik korból még a klónok is játszanak2014. szept. 9. 15:30
11/22 anonim válasza:
Én Wattoot birom a legjobban. Olyan, mint egy igazi szemét autóbontós :-) meg az az aljas maffiózó humora (pl. VÉLETLENÜL pont van nála egy sorsvetőkocka, aminek 4 oldala van az ő javára színezve persze...:-)
Meg kicsit a mai cégvezetők jutnak még róla eszembe, amikor mondja, hogy Rám nem hatnak az elmetrükkök! Rám csak a pénz hat!
Mintha egy átlagos mai kereskedőt hallanék.
12/22 anonim válasza:
Nekem szimpatikus volt Maximillian Veers Tábornok,a filmben nem sokat szerepelt,ő vezette a Hoth-i támadást és a másik kedvencem Piett Kapitány,később Admirális.Annyira tetszik az a jelenet,amikor a szupercsillagrombolón jelenti a tiszt,hogy "támadó helyzetben vagyunk" és erre csak legyint Piett,hogy nem támadunk,mert az Uralkodótól speciális parancsot kapott,hogy hagyják az új Halálcsillagot tüzelni.
14/22 anonim válasza:
Valkorion. Egy gonosz de mégis stabil karakter a legerősebb erőhasználó volt.
15/22 anonim válasza:
Darth Nihilus. Egyszerűen félelmetes nagyúr volt, én féltem a vele való találkozástól. Csak azt sajnálom hogy nagyon keveset lehet tudni róla.
16/22 anonim válasza:
Utolsó: Nekem is az a kedvencem Valkorion-on kívül!
18/22 anonim válasza:
19/22 anonim válasza:
Nekem a kedvenceim Ahsoka, Padmé, Obi-Wan, Anakin addig amíg jó.
20/22 anonim válasza:
Darth Vader,mert igazából nem is olyan gonosz...
Meg Obi -Wan Kenobi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!