Szerintetek elkezdjem nézni az AHS-t?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam el kéne kezdenem nézni egy új sorozatot mert már elég rég óta a Pretty Little Liars-t nézem,már hamarosan be is érem az új részeket és én az AHSre gondoltam,de igencsak félek,hogy az ijesztő és félni fogok.A PLL alatt nem féltem ezért szeretném a ti véleményeteket kikérni.Ti,hogy vagytok vele?Nagyon ijesztő?
Érdemes elkezdenem ha egy kicsit félős vagyok?
13/L
2016. júl. 14. 18:54
1/4 anonim válasza:
Ne nezd. En vegig rohogtem nehany reszt, a masik felet untam. Neked mashogy jonne le, mutattam par reszt a barataimnak, remalmaik voltak. Szerintem varj vele.
2/4 anonim válasza:
Nem nagy sorozat, de nem is annyira a félős részektől tiltanálak ennyi idősen,hanem vannak bent kicsit perverzebb részek benne.
3/4 anonim válasza:
Az AHS egy nagyon jó sorozat, annak aki érti, és szereti az ilyesmi filmeket.. Nem igazán félelmetes, de vannak benne azért parás jelenetek, inkább beteg, perverz egy sorozat, néhol egy kis vérrel megspékelve.. 13 évesen nem feltétlen neked való az ilyesmi, illetve valszeg, nem is jönne át neked..
4/4 anonim válasza:
Istenem,annyira szeretem az ilyen 12-13 éves gyerekeket akik azt hiszik attól menők lesznek,ha azt írják,hogy röhögtek rajta :DD Azért röhögtél mert kicsi vagy és még nem fogod fel a történetet,engem sem hatottak meg a horrorok soha pedig imádom őket és 12 éves korom óta függő vagyok,de ettől nem leszel menő,hogy röhögsz rajta:D Amúgy nem vészes,az ötödik évad talán a legdurvább. Viszont vannak benne elég perverz részek az tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!