Elkezdjem a Vámpírnaplókat nézni?
En is most,kb egy honapja kezdtem el nezni,az elso 3 evad szuper,jo a story,vannak benne csavarok,par szereplonek a tortenete es szerepe csak kesobb bontakozik ki.
A 4.evad kozepetol picit kezdett esni a szinvonal,az 5 evad pedig szerintem nem sikerult jol(de ez sajat velemeny).
Szoval en zt javaslom,hogy kezdj bele,ugy is jon a nyar addigra megtudod nezni,es ha tetszeni fog,osszel ugyis folyt.a 6dik evaddal :)
én imádom:)
igazából az első két évad még annyira nagyon nem eseménydús,de az egy ilyen bevezető,majd a többihez..
a harmadik évad a legütősebb mind közül..szerintem minden 2. embernek az a kedvenc évada:DD
személy szerint nekem a 4. évad annyira nem tetszett,viszont 4-5 rész nagyon izgi volt..az 5. pedig már elég durva:D:D de nem lehet megunni. szóval a 3. és az 5. évadot különösen a figyelmedbe ajánlanám!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!