Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elkezdjem a Vámpírnaplókat nézni?

Luna444 kérdése:

Elkezdjem a Vámpírnaplókat nézni?

Figyelt kérdés
Véleményeket tudnátok róla mondani, érdemes-e elkezdeni, vagy nem?

2014. máj. 25. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:

En is most,kb egy honapja kezdtem el nezni,az elso 3 evad szuper,jo a story,vannak benne csavarok,par szereplonek a tortenete es szerepe csak kesobb bontakozik ki.

A 4.evad kozepetol picit kezdett esni a szinvonal,az 5 evad pedig szerintem nem sikerult jol(de ez sajat velemeny).

Szoval en zt javaslom,hogy kezdj bele,ugy is jon a nyar addigra megtudod nezni,es ha tetszeni fog,osszel ugyis folyt.a 6dik evaddal :)

2014. máj. 25. 18:27
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. máj. 25. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kb 3x kezdtem el nézni, mert az első rész annyira nem jött be. Az elég durvára sikerült, a második résztől kicsit visszább vettek a készítők.
2014. máj. 25. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első évad első negyedét ki kell bírni, mert tele van ömlengéssel, de utána indul a buli és tart a 3.évad végéig. 4.évadtól lejtő, de nézhető még a sorozat, csak nem olyan izgalmas mint volt.
2014. máj. 26. 07:40
 5/6 anonim ***** válasza:

én imádom:)

igazából az első két évad még annyira nagyon nem eseménydús,de az egy ilyen bevezető,majd a többihez..

a harmadik évad a legütősebb mind közül..szerintem minden 2. embernek az a kedvenc évada:DD

személy szerint nekem a 4. évad annyira nem tetszett,viszont 4-5 rész nagyon izgi volt..az 5. pedig már elég durva:D:D de nem lehet megunni. szóval a 3. és az 5. évadot különösen a figyelmedbe ajánlanám!! :)

2014. jún. 26. 05:07
 6/6 Neszi Petra ***** válasza:
IGEEEEN!fantasztikusan jó sorozat ;D tele van helyes pasikkal:DD
2014. jún. 26. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!