Elkezdjem nézni a Game of Thrones 6. évadját?
Figyelt kérdés
Eddig a könyveket olvastam először és csak utána a sorozatot, viszont mivel a hatodik könyvnek se híre se hamva, az HBO meg behozta magát elgondolkodtam hogy belekezdek (remélem értelmezhetően irtam). Mit gondoltok?2016. máj. 5. 23:52
1/14 anonim válasza:
Nem minden teljesen úgy van a sorozatban, mint a könyvbe... Szerintem inkább ne tedd :/
3/14 A kérdező kommentje:
azért nem kezdtem el eddig mert nem akartam elspoilerezni semmit, bár egy visszatérésről és egy teapartyrol pár gyíkkal már tudok (sajnos).
2016. máj. 6. 00:03
4/14 anonim válasza:
Nyugodtan kezdj bele, már nem a könyv szerint halad a sorozat.
5/14 anonim válasza:
Szerintem csakis az 1. évadtól érdemes, de te tudod.
6/14 anonim válasza:
Én nézem, mert már annyira eltért a könyvtől a sorozat, hogy szerintem nem igen spoilerez semmit. Vagy ha igen, attól még jó lesz a könyv:) Lehet ugyanaz a dolog történik végeredményben, de szerintem az út is érdekes nem csak a végkifejlet, az pedig teljesen más lesz.
7/14 anonim válasza:
Ne merészeld mert más mint a könyv!!!Ha mégis elkezded megkereslek és megöllek!
8/14 anonim válasza:
Szerintem ne kezd.Könyvolvasóként nagy csalódás.
9/14 anonim válasza:
Jól mondja nyolcas!!!4!!!444!!négy
Ha elkezded elkapjuk a grabancodat!!! Mi mirges könyvolvasók esküt tettünk erre!!!
10/14 anonim válasza:
Nem fogsz spoilert kapni, mert a sorozat eltér a könyvtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!