Tronok harca. Csak nekem zavaros par dolog?
Elkezdtem nezni a Tronok harcat.
De nekem egy csomo dolog zavaros. No, persze nem a fotortenet, vagy a foszereplok... De neha olyan embereket mutatnak, beszelnek, akirol fingom sincs. Fogalmam sincs kicsoda, hogy kerult oda... mit csinal. Annyi ember van benne, hogy szamomra megjegyezhetetlen ez a sok nev.
Am nem rossz, de a sok "szex jelenettol" kicsit a tokom ki van. Marmint, egy csomo fontos dologrol elveszi az idot. Szerintem.
Ha tényleg érdekel a "Trónok harca", akkor olvasd a könyvsorozatot G.R.R. Martintól (A tűz és jég dala; magyar fordításan is megvan).
Ha pedig nem, akkor készülj fel, hogy a sorozat nem lesz jobb.
Az a helyzet, hogy tízezernyi oldal történéseit kellett belezsúfolni egy viszonylag rövid tévésorozatba, így rengeteg dolgot ki kellett hagyni, ezért nyilván nem túl tiszta, hogy ki mit csinál, mi a szerepe.
A szex meg azért kell, mert ez érdekli az embereket, manapság mindent jól el lehet adni, amiben van. A könyvekben tizedannyi szex sincs, mint a sorozatban.
A sorozatban a könyvbeli karakter kb. 5%-a van benne. Akkor képzeld el a könyvben mennyien vannak és hányan ugranak elő a "semmiből".
A sorozattal az a baj vagy nem baj, attól függ kinek mi tetszik jobban, hogy nagyon sok dolgot rövidre fognak benne. Pl. 1-1 karakter nincs felvezetve, az égvilágon sose hallottál róla, aztán egyszercsak betoppan, mindenki ismeri őt, olyan mintha mindig is ott lett volna, de meg csak nézel, hogy ki a rák ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!