Elkezdjem nézni a Game of Thrones 6. évadját?
Figyelt kérdés
Eddig a könyveket olvastam először és csak utána a sorozatot, viszont mivel a hatodik könyvnek se híre se hamva, az HBO meg behozta magát elgondolkodtam hogy belekezdek (remélem értelmezhetően irtam). Mit gondoltok?2016. máj. 5. 23:52
11/14 anonim válasza:
igen igen irgumburgumvaslapát!!! ahogy 10-es mongya eddig minden klappolt, de mivel nincs könyv aszonták akkó most 180%-os fordulat gyün oszt MINDEN MÁS LESZ SEMMI SE UGYAN AZ, nem kérdeszték meg Martint hogy innentő mi van, mi lesz, neeeem ők aszonták hogy kuss Martin innentű mi írgyuk meg a tiéd nem érdekül, egyetlen eggy gondolatot sem osztott meg velük a törtínet jövűjét illettően, ááááááááá neeeeeeeeeem
ígyen van e kéremszépen há hogynnneee
12/14 anonim válasza:
42%os neked mi bajod van amúgy?:D tök hülyeségeket írsz, gondolom viccből, de nem viccesek.
13/14 anonim válasza:
Nem kell törődni a trollokkal.Ez a 42%-os gyerek minden trónok harcás kérdésnél így viselkedik.Elég ha ignorálja az ember.
14/14 anonim válasza:
ja jó, én most láttam először azért nem értettem. Először kerestem az értelmet, de akkor ezek szerint fel kéne adnom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!