Hát, ha nem köt le, akkor nem nézed tovább, ennyi xD
2015. júl. 1. 15:51
2/11 anonim válasza:
Kezdd el nézni, és ha nem köt le, akkor abbahagyod :D Nem tudhatod előre, milyen széria fog érdekelni. Ha tetszik a leírása, hajrá!
2015. júl. 1. 15:53
3/11 Trafó1 válasza:
Én meg azt mondom ne kezd el nézni, mert hátha leköt és akkor mi lesz?
2015. júl. 1. 16:05
4/11 anonim válasza:
Ha sci-fi,akciófilm,vígjáték,háborús filmdráma kedvelő vagy szerintem ne is fogj hozzá.Én is nekifogtam,de nem tetszett.
Inkább akkor nézd ha szereted a történelmi filmeket.
2015. júl. 1. 16:38
5/11 anonim válasza:
Anno, én azért kezdtem el nézni, mert már akkor is a csapból is ez folyt. Trónok harcás frizura készítés otthon, stb. Gondoltam megnézem az első pár részt, adok neki egy esélyt.
Az első részt eléggé unottan néztem végig. Azt gondoltam "hát, ezért vannak annyira oda..." de a vége miatt kíváncsi lettem a második részre. Kb. az 5. rész után pedig már nem tudtam abba hagyni.
Pedig alapjában véve nem szeretem a fantasyt.
Szóval nézd meg az első pár részt, ha nem tetszik akkor ne folytasd. Veszíteni nem veszíthetsz semmit. Nincs is annál rosszabb, mikor valaki úgy nem kedvel valamit, hogy azt sem tudja mi az...
2015. júl. 1. 18:00
6/11 anonim válasza:
Elkezded, ha nem tetszik, akkor abbahagyod.
2015. júl. 1. 18:52
7/11 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy a könyveket kezdd el olvasni. Persze csak ha van egy valagnyi időd:D Nekem nem jött be a sorozat, talán a 2. évadig néztem de már arra sem emlékszem meddig.
2015. júl. 1. 23:28
8/11 anonim válasza:
Ez kérdés? Kezdd el, mindenképp :D
Szerintem semmit sem veszíthetsz, ha nem tetszik, abbahagyod. Én tavaly kezdtem el nézni, azóta függő lettem.
2015. júl. 3. 15:29
9/11 anonim válasza:
na de a nagy kérdés: Elkezdted már nézni? :)
2015. júl. 3. 18:00
10/11 anonim válasza:
Én pedig nagyjából 2 éve próbálkoztam meg a sorozattal, de az első részt máris unalmasnak találtam és abbahagytam. Aztán nemrégiben ismét előszedtem, mert arra gondoltam, hogy legutóbb még annyi esélyt sem adtam neki, hogy befejezzem az első részt... És ezúttal tetszik nagyon. (: Javaslom, hogy kezdd el az első évadot és meglátod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!