Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sansa Stark hogy nem terhes...

Sansa Stark hogy nem terhes Ramsaytől?

Figyelt kérdés
esetleg meddő?

2016. júl. 13. 18:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
jo, de mi egy fantasyrol beszelgetunk :D
2016. júl. 13. 23:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem meddő, csak szerencsés.

Amúgy a septon tudhat róla, és szó nélkül is megfőzheti neki :D

2016. júl. 14. 01:38
 13/21 anonim ***** válasza:
A nemzés attól még működhet tök ugyanúgy, mint a valóságban, hogy fantasy-ről beszélünk.
2016. júl. 14. 09:16
 14/21 A kérdező kommentje:
szerinted egy septon,akit ramsay ennyire a markaban tart vrtemedne ilyesmire? :D
2016. júl. 14. 10:45
 15/21 anonim ***** válasza:

11:

Ebben a fantasy-ban pedig a fő szereplők ugyanolyan emberi lények mint mi, nem pedig egy UFO faj tagjai. Ugyanaz a biológiájuk mint nkeünk

2016. júl. 14. 13:13
 16/21 A kérdező kommentje:
szoval neked lady stoneheart ugyanolyan emberi leny.. ok :D
2016. júl. 14. 13:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Jaj, kérdező: ne keress már a kákán is csomót! Igen vannak csodás feltámadások, sárkányok, rémfarkasok, varázslatok, stb. Ettől még emberi lények a főszereplők, akiknek ugyanaz a biológiájuk. Kapaszkodj meg: nem csak a szaporodásuk azonos a miénkkel, de az anyagcseréjük is. A könyv nem tér ki erre, de szerintem oxigént lélegeznek be. A hangjukból ítélve semmiképpen sem héliumot. Egyéb kérdés?
2016. júl. 14. 13:32
 18/21 anonim ***** válasza:

16:

Áááá! Te miről beszélsz?? Igen, vannak benne óriások, white walkerek, stb-k. De a legtöbb főszereplő ember! Mint te vagy én.

George RR Martin is azt mondta hogy úgy kell ezt elképzelni, mintha az egséz a 1300-1400-as években játszódna.

Ugyanazok a biológiai dolgok érvényesek rájuk, mint rád vagy én rám.

17:

Jól írod. Nagyon bosszantó, hogy a kérdező ilyen hülyeségekbe akar folyamatosan belekötni. Lehet csak egy troll és simán élvezi ezt

2016. júl. 14. 14:30
 19/21 A kérdező kommentje:
ha azt mondod, hogy ugyanolyan emberi lenyek, mint te vagy en es utana letrollozol, az azt jelenti, hogy te is troll vagy? :D
2016. júl. 14. 16:11
 20/21 anonim ***** válasza:

Érted mire mondtam hogy troll vagy?

Te azt mondtad:

"szoval neked lady stoneheart ugyanolyan emberi leny.. ok :D"

Tehát felhoztál valami tök ide nem illő hülyeséget. Igen, a Trónok harca világában vannak óriások, Childron of the Forestek, White walkerek, sárkányok, élőhalott emberek, stb.

Vannak! De attól még a legtöbben alapvetően emberi lények mnit te vagy én. Van pinájuk vagy fa szuk, méhük vagy ondójuk. És ugyanúgy szaporodnak mint mi. Tehát ugyanaz igaz biológiai szempontból a Trónok harca szereplőire mint a való életbeli emberekre. A 17-es válaszoló is ezt mondta el, olvasd el az ő válaszát is.

2016. júl. 14. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!