Sansa Stark hogy nem terhes Ramsaytől?
Nem meddő, csak szerencsés.
Amúgy a septon tudhat róla, és szó nélkül is megfőzheti neki :D
11:
Ebben a fantasy-ban pedig a fő szereplők ugyanolyan emberi lények mint mi, nem pedig egy UFO faj tagjai. Ugyanaz a biológiájuk mint nkeünk
16:
Áááá! Te miről beszélsz?? Igen, vannak benne óriások, white walkerek, stb-k. De a legtöbb főszereplő ember! Mint te vagy én.
George RR Martin is azt mondta hogy úgy kell ezt elképzelni, mintha az egséz a 1300-1400-as években játszódna.
Ugyanazok a biológiai dolgok érvényesek rájuk, mint rád vagy én rám.
17:
Jól írod. Nagyon bosszantó, hogy a kérdező ilyen hülyeségekbe akar folyamatosan belekötni. Lehet csak egy troll és simán élvezi ezt
Érted mire mondtam hogy troll vagy?
Te azt mondtad:
"szoval neked lady stoneheart ugyanolyan emberi leny.. ok :D"
Tehát felhoztál valami tök ide nem illő hülyeséget. Igen, a Trónok harca világában vannak óriások, Childron of the Forestek, White walkerek, sárkányok, élőhalott emberek, stb.
Vannak! De attól még a legtöbben alapvetően emberi lények mnit te vagy én. Van pinájuk vagy fa szuk, méhük vagy ondójuk. És ugyanúgy szaporodnak mint mi. Tehát ugyanaz igaz biológiai szempontból a Trónok harca szereplőire mint a való életbeli emberekre. A 17-es válaszoló is ezt mondta el, olvasd el az ő válaszát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!