Sansa Stark hogy nem terhes Ramsaytől?
Ilyen a valóságban is van, hogy 2 amúgy termékeny ember dug egymással, de a nő nem esik teherbe, mert valahogy nem "illenek össze" genetikailag.
Sőt nem tudom tudjátok-e de a valóságban is ha valakik védekezés nélkül szexelnek mert gyereket akarnak (és a férfi a végén bele is élvez a nőbe), akkor is sokszor tucatnyi aktus vagy akár hónapok is kellenek, mire a nő teherbe esik
"Ilyen a valóságban is van, hogy 2 amúgy termékeny ember dug egymással, de a nő nem esik teherbe, mert valahogy nem "illenek össze" genetikailag.
Sőt nem tudom tudjátok-e de a valóságban is ha valakik védekezés nélkül szexelnek mert gyereket akarnak (és a férfi a végén bele is élvez a nőbe), akkor is sokszor tucatnyi aktus vagy akár hónapok is kellenek, mire a nő teherbe esik"
-----
Ezen nem tudom mit nem értesz? Mert úgy írtad a válaszod mintha ezeket el sem olvastad volna
Tudom hogy az idióta emberek a valóságban arra vezetik rá a fiatalokat, hogyha egyszer is bedugod egy lány punijába védekezés nélkül, akkor abból biztos gyerek lesz, de a valóság nem ilyen
9:
1. Lehet hogy két termékeny ember egyszerűen nem "kompatibilis" egymással. Mindkettő termékeny, de egymással valahogy mégsem kompatibilisek genetikailag. Ezt nem lehet jobban más szóval mondani
2. Azok a párok is akik akarnak gyereket a valóságban sokszor hónapokig próbálkoznak. Képzeld el hogy van egy szerelmes pár aki gyereket akar és a férfi kb 100 alkalommal élvez bele a nőbe, de még akkorra sem lesz gyerek. Csak később talán.
Nem úgy működnek a dolgok, hogy aki nőbe védekezés nélkül farkat dugnak, az elsőre terhes lesz biztosan.
Ez nem CSAK a kortól függ hogy mennyit kell próbálkozni. Hogy miért, azt én is leírtam itt előbb
Nem érted amit mondunk? És hogy ilyenek a valóságban is léteznek amiket mondunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!