Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sansa Stark hogy nem terhes...

Sansa Stark hogy nem terhes Ramsaytől?

Figyelt kérdés
esetleg meddő?

2016. júl. 13. 18:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdése, de még az se biztos hogy nem az...
2016. júl. 13. 18:33
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Attól hogy valakivel összefekszik még nem kell feltétlenül teherbe is esnie.
2016. júl. 13. 19:41
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Amúgy a nők ott el tudják kerülni a nem kívánt terhességet, azt hiszem holdtea főzettel. Ha ivott belőle, akkor a magzatot kinyírhatta vele.
2016. júl. 13. 20:01
 4/21 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen a valóságban is van, hogy 2 amúgy termékeny ember dug egymással, de a nő nem esik teherbe, mert valahogy nem "illenek össze" genetikailag.

Sőt nem tudom tudjátok-e de a valóságban is ha valakik védekezés nélkül szexelnek mert gyereket akarnak (és a férfi a végén bele is élvez a nőbe), akkor is sokszor tucatnyi aktus vagy akár hónapok is kellenek, mire a nő teherbe esik

2016. júl. 13. 20:15
 5/21 A kérdező kommentje:
ezt mind ertem, de ramsay azert tobbszor is megeroszakolta es eleg valoszinutlennek tartom, hogy sansa meg merte volta kerni a septont, akit ramsay is rettegesben tartott, hogy fozzon mar neki egy holdteat.
2016. júl. 13. 20:26
 6/21 anonim ***** válasza:
91%

"Ilyen a valóságban is van, hogy 2 amúgy termékeny ember dug egymással, de a nő nem esik teherbe, mert valahogy nem "illenek össze" genetikailag.

Sőt nem tudom tudjátok-e de a valóságban is ha valakik védekezés nélkül szexelnek mert gyereket akarnak (és a férfi a végén bele is élvez a nőbe), akkor is sokszor tucatnyi aktus vagy akár hónapok is kellenek, mire a nő teherbe esik"

-----

Ezen nem tudom mit nem értesz? Mert úgy írtad a válaszod mintha ezeket el sem olvastad volna

Tudom hogy az idióta emberek a valóságban arra vezetik rá a fiatalokat, hogyha egyszer is bedugod egy lány punijába védekezés nélkül, akkor abból biztos gyerek lesz, de a valóság nem ilyen

2016. júl. 13. 21:00
 7/21 A kérdező kommentje:
ha valakit minden este megeroszakolnak tobb honapon keresztul, abbol azert elobb-utobb gyerek lesz..
2016. júl. 13. 21:04
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
Az esély ott van és idővel nő ez igaz. De vannak akik évekig próbálkoznak úgy hogy még rá is segítenek mindennel amivel csak lehet. Az meg a másik hogy az idegesség nem kedvez a terhességnek. Sansa pedig biztosan ideges volt. Amúgy igen, lehet meddő, lehet tett ellene valamit (forró fürdő, stb, vannak vetélést elősegítő eszközök) de az sincs kizárva hogy terhes.
2016. júl. 13. 21:37
 9/21 A kérdező kommentje:
akik evekig probalkoznak, azok altalaban 25 felett vannak mar joval, itt pedig mindketten 20 alatt vannak.
2016. júl. 13. 21:39
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

9:

1. Lehet hogy két termékeny ember egyszerűen nem "kompatibilis" egymással. Mindkettő termékeny, de egymással valahogy mégsem kompatibilisek genetikailag. Ezt nem lehet jobban más szóval mondani

2. Azok a párok is akik akarnak gyereket a valóságban sokszor hónapokig próbálkoznak. Képzeld el hogy van egy szerelmes pár aki gyereket akar és a férfi kb 100 alkalommal élvez bele a nőbe, de még akkorra sem lesz gyerek. Csak később talán.

Nem úgy működnek a dolgok, hogy aki nőbe védekezés nélkül farkat dugnak, az elsőre terhes lesz biztosan.

Ez nem CSAK a kortól függ hogy mennyit kell próbálkozni. Hogy miért, azt én is leírtam itt előbb

Nem érted amit mondunk? És hogy ilyenek a valóságban is léteznek amiket mondunk?

2016. júl. 13. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!