Jon Snow elveszi feleségül Sansa Starkot?
Figyelt kérdés
Most, hogy "kiderült", hogy csak unokatestvérek... sok mindenr megoldana.2016. júl. 5. 21:06
2/15 gnoomage válasza:
Ők nem tudják, egy ideig lehet nem is fogják megtudni. Ha előbb találkozik Daeneryssel szerintem esélyesebb...
3/15 A kérdező kommentje:
azért tettem idézőjelbe :)
2016. júl. 5. 22:10
4/15 anonim válasza:
Jon egy kicsit túl alacsony Sansához. [link]
5/15 anonim válasza:
Én inkább a "csak"-ot tettem volna idézőjelbe, bár Cersei-ékhez viszonyítva tényleg "nem vészes" :)
Egyébként nem hinném, hogy ilyen fordulat következne be, attól, hogy vér szerint nem féltestvérek, testvérként nevelkedtek, Sansa Theon-hoz se menne szerintem feleségül, még ha nem vágták volna le a férfiasságát sem. Pedig ők aztán nem rokonok.
Dany és Jon tényleg jó páros lennének, hisz' Tűz és Jég :)
6/15 A kérdező kommentje:
szóval az már neked oké, ha a nagynénjét veszi feleségül? :D
2016. júl. 6. 11:59
7/15 gnoomage válasza:
Ígyis-úgyis vérfertőzés, csak az egyiknél úgy nevelkedtek mint a testvérek egész életükben.
8/15 anonim válasza:
7:
Azért más ha megdugod az unokatesód, mintha megdugod a tesód. A valóságban is
9/15 A kérdező kommentje:
pl ned szulei is elso unokatesok voltak :D
2016. júl. 13. 20:21
10/15 A kérdező kommentje:
hat azert ez mai szemmel nezve igen fura
2016. júl. 13. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!