Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vélemény a Trónok harca 6....

Vélemény a Trónok harca 6. évadáról?

Figyelt kérdés

Szerintem jól sikerült. Voltak benne epic pillanatok és hatalmas kihagyott ziccerek. A kiszámíthatóság nem hiba a szememben, bár azért egy GoT-ban lehetne több nagy fordulat is. Az 5. és a 9-10. epizódok hatalmasak lettek. Az utolsó kettő számomra top 5-ös Feketevíz, Vörös nász, Rideghon mellett. Élt már azért szebb időket is a sorzat.

Érdekel mások véleménye is.

2016. júl. 3. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszett, bár a részek második fele (az utolsó 2 kivételével) elég gyenge lett szerintem. De mindig vannak ilyen részek, ha pl. nem azzal a szállal foglalkoznak, ami engem nagyon érdekel, stb. Nagyon durva volt a fordulat a végén, el sem hittem szinte, azt hittem, csak valami képzelgés Cersei fejében és meg se történt. Danynek nagyon örülök, hogy végre elindult. Tyriont nagyon megszerettem, nagy fejlődésen ment keresztül. Az évad befejezése minden szempontból tetszik, Hodor halála nagyon megható volt, tetszik ez a múltba ugráló szál és végre bebizonyosodott a L+R=J elmélet is.

Hatodik évadhoz képest minőségi volt, sok másik sorozatnál ilyenkorra nagyon legyengül a dolog.

2016. júl. 3. 15:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor egyezik a véleményünk. :D a 6-7-8. epizód szerintem is gyenge lett a többihez képest.
2016. júl. 3. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Spoiler!

Nekem Havas Jon feltámadása volt a kedvencem. Baromi jól megcsinálták. A fattyak csatája is ott volt a toppon. Az utolsó rész nem volt rossz, de ilyen lightosabbnak mondanám. Összességében voltak unalmas részek az évadban, de legalább nem hiába. Az a jó ebben a sorozatban, hogy mindennek van következménye. Nálam 9/10.

2016. júl. 3. 15:43
 4/9 Papi Gonzales ***** válasza:
hát az egész egy ilyen szinuszgörbe volt kb...de most el csak úgy elkezdtem nézni a második harmadik évadot...oh....mennyivel erősebb volt az egész sorozat...tejoég...
2016. júl. 4. 00:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Amióta nem George R. R. Martin könyveire támaszkodnak a producerek, érezhetően kiszámíthatóbb és laposabb lett a sorozat. Nincsenek már benne olyan csavarok, mint a korábbi évadokban, kiszámítható és sokszor logikátlan lett szinte az egész.
2016. júl. 4. 09:22
 6/9 anonim válasza:
66%
Nincsenek benne csavarok? Kinyirták a Tyrell házat,öngyilkos lett Tommen,Cersei lett a királynő,Ramsay meghal,visszafoglalják Derest.Ez nem elég csavar?
2016. júl. 4. 13:38
 7/9 Papi Gonzales ***** válasza:
53%
nem
2016. júl. 4. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez mind elég kiszámítható volt, ellentétben pl. egy Vörös Násszal. Olyan csavarra gondoltam, hogy Ramsayt elárulják a saját emberei és a Rickonos rész csak egy színjáték (lásd a könyvekben Manderlyt), ehelyett Észak tényleg elfelejtett mindent. Vagy Arya jelenetei, akit simán agyonkéselnek (és persze utána túléli egy kis levessel), ahelyett hogy valójában pl. Arya viselte volna a szőke csaj arcát vagy legalább valami testpáncélt viselt volna, hogy megrendezze a saját halálát.

Rendszeresen olvasok külföldi rajongói oldalakat és a rajongói elméletek legtöbbször sajnos sokkal kreatívabbak és ötletesebbek, mint maguk a sorozat producerei.

2016. júl. 4. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:

3-as, ha az évadzáró neked lightos volt mondj már egy részt ami szerinted nem az:D

Cersei kiirtott egy rakat fontosabb szereplőt, Dany megindul Westeros felé végre amire hat éve várunk..

Ez hol "lighti"?

2016. júl. 8. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!