Mit gondoltok összességében a Trónok Harca 4. évadáról?
SPOILER ALERT:
Nem volt szép Bélát pont carás közben kinyírni :D
-------------------------------------------------
Szerintem nem volt rossz, csak kicsit kevés a 10 rész. Meg meghalt pár szereplő, akiket nem szerettem volna halottként látni (lehet, hogy a könyvben is kipurcantak, aztán azt követi a sorozat, de én nem olvastam a könyvet, ami alapján a sorozat készült). Mondjuk meghaltak Tajgetoszpozitív szereplők is.
Daenerys-es szálból több is lehetett volna benne.
Alapvetően tetszett, mert sok olyan dolog történt, amit már nagyon szerettem volna a sorozatban is látni. Pl. Joff megmérgezése, Tywin megalázó halála, az Erdő Gyermekei, Folyami Brynden, Qyburn beinduló emberkísérletei, Sansa elér Sasfészekbe, stb.
Szóval ezeknek a részeknek nagyon örültem. Egy dolgot sajnáltam. Kihagytak egy olyan eseményt, amire már jó sok éve vártam a könyvek olvasása után. Igazából az egyik kedvenc részemet. És most várhatok rá legalább egy évet. Na ez nem fair. :(
"kire vártál? Lady Stoneheart-re?"
Igen.
Brienne szálán nem kell semmit húzni. Még van elég sztorija. Ugye elvileg most fog belefutni Randyll Tarlyba, Sam apjába.
a karakter összemosások és a kivett karakterek megleptek.
pl erős belwas és a szarvason lovagló brandon stark.
meg az,hogy mit keresett a kecske a falon?
jah igen...
ami nagyon pozitív volt,az-az,hogy meg merték lépni arya bedurvulásait,mert a többi részben-pl szökés harrenhallból-kispórolták,pedig az a karakter fejlődés szempontjából szerintem fontos lett volna,hogy már akkor szenvtelenül és csellel ölt,de végül megkaptuk a kocsmás résznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!