A Trónok harcás Daeneryst miért szeretik ennyien?
Az azért úgy erős, hogy jellemfejlődése nincs, mert van. Nálam valahol elvesztette, vagy csak kezdte elveszteni az egyik (mert nem csak 1 van) kedvenc szereplőm díját, de most már visszanyerte.
Aki nem látta a 6 évad 10. részét ne olvassa
SPOILER
Illetve, amit majdnem a sorozat eleje óta mondogat: el akarja foglalni a trónt, azt most úgy tűnik tényleg valóra váltja. Persze közbejöhetnek más dolgok, akik olvasták a könyvet esetleg tudhatják, hogy mire gondolok. Tehát akadályba ütközhet. Én amondó vagyok, hogy nem is baj, hogy még csak most kezdett megindulni, így utólag örülök is neki. A sárkányok egy kicsit megnőttek (bár még tudnak elvileg nőni), kellően erős serege van. Illetve a rabszolgatartókat/mestereket is elintézte és már helytartója is van. Tehát az eddig elért eredményeit sem vesztette el.
Őt nem uralkodásra nevelték, így híján van a tapasztalatoknak, de viszont nagyon helyesen megválasztotta Tyrion segítőnek.
Azért a rabszolgákra, gyerekekre, nőkre tekintettel van, védelmezi őket. Kivel szemben annyira lenőző, aki nem érdemelte volna meg? Joraht egyszer elküldte, akit nem kellett volna és azon kívül?
A színésznővel pedig semmi gondom :)
A másik pedig, hogy sokan vannak akik nem szeretik...
Itt a kérdésed majdnem ellentéte:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__7909394-m..
Láthatod, van aki Jont is utálja és van aki Ramysayt szereti :D (maga módján bár szerettem, de végre megérdemelte ami neki járt; a színész is remek munkát végzett, hogy sikerült úgymond megutáltatnia magát és azáltal lett kedvenc, ha értitek mire gondolok. Hasonlóan, mint Joffrey (természetesen a forgatókönyvírók, és maga az író érdeme is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!