A Vampire Diaries vagy a True Blood a jobb vámpíros sorozat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 21:01
41/60 anonim válasza:
Így van. Csinos és jó színésznő.
42/60 anonim válasza:
Hát nem tudom... A nyári szünettől a fogai között iszonyú debil feje van:D
43/60 anonim válasza:
Vampire Diaries. Miért?:D Damon:)
44/60 anonim válasza:
True Blood! Sokkal minőségibb, izgalmasabb. A TVD-t is szeretem, de a True Bloodnak tényleg minden egyes része halál izgalmas, a Vampire Diariesnél meg volt olyan, hogy nagyon untam jó pár részt. A TVD inkább az olyanoknak való, akiknek romantika kell, a True Bloodot meg nézzék azok, akiknek akció kell, mert ott bizony nincs egy unalmas perc sem!
45/60 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a Vampire Diaries a jobb sorozat. Nagyon jól lehet azonosulni Elenával (a főszereplővel), és beleképzelni magunkat a helyzetébe. Az pedig nem igaz, hogy nyálas... Van benne bőven elég vér, csattanó és humor is. A romantika csak rátesz egy lapáttal. Ráadásul a 2. évad igazán izgalmasnak, és véresnek bizonyul. Az pedig, hogy a VD egy Twilight klón, az NEM igaz, hiszen az a 90'es években idódott (egyébként azt is szeretem). Én belenéztem a True Bloodba, és bár az alaptörténet tetszett is, nekem nem tetszett az, ahogy előadják... ennél a VD és még a Twilight is ezerszer jobb. Szóval mindenképp a Vámpírnaplókat kezd el nézni...
46/60 anonim válasza:
Vampire Diaries ^^
egyszerűen imádnivaló sorozat
47/60 anonim válasza:
Nekem a True Blood jön be. Mondjuk én fiú vagyok:D Szal valszeg ezért... Mert ahogy már írták, a TB tényleg izgalmas, akciódús, van jó sok vér meg szex, nincsenek ilyen gyűrűs baromságok, ott ha kimegy egy vámpír a napra, akkor annak annyi. De gondolom a lányoknak meg inkább a TVD jön be, mert az inkább romantikusabb... De nekem az nagyon unalmas volt... Hajrá TB!
48/60 anonim válasza:
True Blood
Előttem már páran leírták, miért.
18F
49/60 anonim válasza:
True Blood, és nekem azért, mert izgalmas. Nincs olyan rész, amibe ne történne valami váratlan :) Sztem a True Bloodhoz képest a Vámpire Diaries nagyon unalmas. És sztem ronda, ahogy eltorzul az arcuk vámpírként.
És a True Bloodba télleg helyesebb pasik vannak :)
50/60 anonim válasza:
True Blood :) már csak azért is, mert sztem Ericék simán lerendeznék Damonékat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!